Krzyyych1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam, audi zakupiona tydzień temu. Silnik 1.8T 150KM wyposażeni s-line. Autko daje duzo frajdy z jazdy. Narazie nie mamplanów do jakich kolwiek modyfikacji poza wymianą alusów. Myślałem o czarnych 16 lub 17 cali. Jakies propozycje???
Krzyyych1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Kolejny, w B5 nie było S-line szkoda że wnętrze jest s-line zdjecia zdjecie mam narazie profilowe postaram sie cos wstawic
MrTea Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 S-line bo masz trójramienną kierownice i kubełkowe fotele ?
Krzyyych1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 S-line bo masz trójramienną kierownice i kubełkowe fotele ? S-line czy nie s-line mało wazne audice mam od tygodnia nigdy wczesniej nie jezdzilem tą marka wiec nie jestem fachowcem w temacie jestem na tym forum zeby czegos wiecej sie dowiedziec od osob ktore jezdza duzo dluzej ode mnie. Pozdro
luty2502 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Już wiesz że b5 w sline nie wychodziły wstaw fotki
MrTea Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dlatego się nie denerwuj tylko spokojnie wysłuchaj kolegów co mają do powiedzenia. Pakiet S-line dopiero byl oferowany w A4 B6 i też się odbywało to stopniowo, w B5 byly elementy wyposażenia dodatkowego jak np. trojramienna kierownica taka jak w wersji S4 Wrzuć jakieś fotki i dokladny opis auta i wyposażenia pozdrawiam
Krzyyych1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dlatego się nie denerwuj tylko spokojnie wysłuchaj kolegów co mają do powiedzenia. Pakiet S-line dopiero byl oferowany w A4 B6 i też się odbywało to stopniowo, w B5 byly elementy wyposażenia dodatkowego jak np. trojramienna kierownica taka jak w wersji S4 Wrzuć jakieś fotki i dokladny opis auta i wyposażenia pozdrawiam Po to własnie tutaj jestem, cos juz sie dowiedziałem. Tak jak kolega wyżej napisal mam trojramienna kierownice ze znaczkiem s-line i fotele kubełkowe i tyle w temacie.
P1RAT Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Nie przejmuj się opiniami ludzi bo każdy popełnia błędy i się uczy. Jeśli pierwszy raz masz Audi to nie jest niczym dziwnym to,że nie wiesz o tym. Posiedzisz trochę to z pewnością odróżnisz wiele rzeczy i tego Ci życzę. Hmm o aucie nie powiem nic z powodu braku fotek ale masz plusa za silnik bo lepszego chyba nie wyprodukowali w tej wersji. Żebyś nie myślał,że tu sami niewdzięczni ludzie są to witamy na forum kolego. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez KeteO
matteusz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zobacz chłopie jak wyglądają inne tematy w tym dziale. Moim zdaniem jeśli go nie poprawisz to twój wyląduje w koszu.
Rekomendowane odpowiedzi