jedrekx Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 silniki 2.0 kompletna porażka już dawno takiej bzdury nie słyszałem...
pawlo57 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 silniki 2.0 kompletna porażka już dawno takiej bzdury nie słyszałem... Pożyjemy .... Zobaczymy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcintuchola Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Miałem w a6 2.0 jeszcze bez CR i 300tys bez remontu i dalej jeździ...
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 silniki 2.0 kompletna porażka już dawno takiej bzdury nie słyszałem... Pożyjemy .... Zobaczymy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk jesteś ewenementem mówiącym, że 2.0TDI CR to porażka a później opinia jest jaka jest, jak ludzie mylą jednostki ze starymi...
main Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Super autko tylko te silniki 2.0 kompletna porażka:) życzę bezawaryjności Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk jeszcze nie słyszałem żeby ktoś tu na te silniki narzekał a jest znaczna przewaga 2litrówek. może kolega uzupełni profil lub chociaż się pochwali czym jeździ, że takie wnioski wysuwa
pawlo57 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Ok skoro takim jeździsz i twierdzisz ze jest ok to nie mogę tego kwestionować. Dużo sie czyta złego o 2.0 TDI ale głownie na pompowtryskach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
roland.kot Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Opublikowano 20 Maja 2015 pawlo57 - to już jest motor na common Rain, więc chyba mylisz z poprzednią generacją ;-) Co to za kolizja , zeby wszystkie auta były takie powypadkowe No niby nic ale teraz pomaluje zderzak,błotnik- przyjdzie kiedyś do sprzedaży i się zacznie modrowanie pseudo mechaników jak to miało auto poważny wypadek... :-D znam takie sceny z autopsji bo zawsze moje wozy coś tam miały malowane ;-) więc postawiłem teraz na bezwypadkowy i d*pa znów będą mnie straszyć czujnikami lakieru itp.:-D
andynl Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Zrób zdjęcia i w razie sprzedaży niech sobie ciołki oglądają, a marudzić będą zawsze bo o to w tym chodzi żeby namarudzic i jak najwięcej z ceny zbić.
roland.kot Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Opublikowano 20 Maja 2015 Noo wiem wiem foty już zrobiłem, szukam po allegro i olx części w kolorze,ale nic tam nie ma ciekawego a jak jest to jeszcze gorsze zwłoki ni moje :-/ ,
quadral20004 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ok skoro takim jeździsz i twierdzisz ze jest ok to nie mogę tego kwestionować. Dużo sie czyta złego o 2.0 TDI ale głownie na pompowtryskach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
roland.kot Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Fura zrobiona [emoji12] zderzak pomalowany,błotnik wymieniony na oryginał w kolorze, i znów jest co opijac w gorący weekend [emoji14] Mam szybkie pytanko... Będzie takie Et pasować do A4 B8???
Rekomendowane odpowiedzi