akita Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam, kto poradzi jak wymienić pompkę sprzęgła która mieści się za pedałem sprzęgła. Jak do niej się dostać? Ktoś może pordzić co zdemontować itp?
merror Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 demontujesz wszystko od strony komory silnika praktycznie, od tamtej strony jest dostep, jest troche roboty. A czemu chcesz wymienic??
zbigor Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 A czemu chcesz wymienic?? 1. Bo ma takie kaprycho 2. Bo jak napisał kilka postow wcześniej pompka mu cieknie. wybierz prawidłową odpowiedź...
akita Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 A czemu chcesz wymienic?? 1. Bo ma takie kaprycho 2. Bo jak napisał kilka postow wcześniej pompka mu cieknie. wybierz prawidłową odpowiedź... no właśnie cieknie
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kuzwa mi tez cieknie i to z mojej glupoty bo ja uszkodzilem niechca sciagajac blokade anty kradziezowa...w mordę!
Rekomendowane odpowiedzi