Guciorro Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jakie zarowki polecacie do a4 b6 2.5 2001r chodzi mi o najbardziej niebieskie swiatlo postojówek i swiatel mijania. Podobno po zle dobranych postojowkach, swieci się kontrolka awarii swiatel.
Fido Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Oj dowodzik poleci przy pierwszej kontroli. Białe,białe i tylko białe. Nie rób z auta wieśwoza.
jacek70 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Za blue leciały dowody bo były kiedyś bardzo modem. Wstaw Philips w blue bańce i będzie wilk syty i owca cała.
Guciorro Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 niebieską barwą świateł chyba nie zrobie wieś auta myślałem o żarówkach osram blue cool hyper h7 ale nie wiem jakie postojówki do tego
Fido Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Tak jak w drugim poście. Chyba że na zamkniętych imprezach chcesz się pokazywać (typu zloty) to co innego. Barwa niebieska jest niedopuszczalna w normalnym ruchu ulicznym.
Guciorro Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 czyli po wrzuceniu osram blue cool nie mogę jeździć po drogach publicznych?
Rekomendowane odpowiedzi