75max Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 witam mam pytanko odnośnie podłączenia radia mam radio nie oryginalne muszę za każdym razem włączać i wyłączać radio nie dochodzi nigdzie w wiązce do radia plus po stacyjce skąd się wpiąć żeby to normalnie działało
pieciajek Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 jest tylko jeden taki przewód i wychodzi ze stacyjki taki jeden cieńszy czerwony.
Sidney Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Jak nie chce Ci się rozbierać stacyjki to wepnij się w listwę przy przekaźnikach, tam też jest plus po stacyjce Edytowane 3 Lutego 2015 przez Sidney
75max Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Na listwie koło przekaźników jest ale wtedy jak już świecą kontrolki w A6 mam tak że radio gra dopóki jest kluczyk w stacyjce Edytowane 3 Lutego 2015 przez 75max
pieciajek Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 No właśnie ja o tym plusie mówiłem, jest tylko w kostce od stacyjki i daje plusa na radio jak jest kluczyk, jak wyciągasz to pstryka i radio gaśnie.
75max Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Wie ktoś czy da się go jakoś namierzyć bez wyciągania stacyjki może gdzieś wychodzi koło przekaźników
pieciajek Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Jutro jak zdazę to sprawdze wiązkę gdzie idzie tan jeden przewód ze stacyjki to może jakoś go namiezysz.
pieciajek Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Sprawdziłem dokładnie i tak, plus ze stacyjki o który Ci chodzi się we wiązce rozdziela i jeden idzie do licznika niebieska kostka pin nr 3 (czerwony) , 2 przewód idzie do czarnej kostki na prawym słupku na dole pod schowkiem w desce w pin nr 2 (czerwony) a trzeci idzie właśnie do kostki radki jak jest opcjonalnie radio concert plus lub symphony np.
wijar Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Hi, pod tym linkiem jest fajna stronka mojego koleżki Leszka i znajdziesz na niej to co Cię interesuje. Dokładnie opisane złącza ISO, fabryczne i inne "nietypowce". U Ciebie wystarczy zmostkować dwa piny i "radyjo" będzie ćwierkać kiedy zechcesz, no i oczywiście zachowa pamięć Pzdr for ALL Edytowane 5 Lutego 2015 przez wijar
75max Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 dzięki bardzo trochę się ociepli to się zabiorę za szukanie (wijar nie widzę żadnego linku)
Rekomendowane odpowiedzi