zioleks Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam! Interesuje mnie do czego poprowadzony jest ten kabel z fotografii Fota lewego boczku bagażnika sedan.
soulmaster3m Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ori nie jest, więc zostaje szklana kula.
zioleks Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Ori nie jest, więc zostaje szklana kula. No to ładnie... Pewnie coś ciekawego było kiedyś i jakiegoś szwaba...
Tom A4 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 wygląda jak złącze do diagnostyki lpg tylko co by robiło z tyłu auta
soulmaster3m Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 To zwykły wtyk hermetyczny, wygląda na 6 pinowy, ale to nie ma znaczenia. Dostępny w prawie każdym elektronicznym i na bank na allegro. Może być do wszystkiego. Może ktoś miał zmieniarkę.
jacek70 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 A dokąd on idzie? Może gdy sprawdzisz gdzie jest podłączony i ile żył to się coś rozjaśni.
zioleks Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Czyli wyjmuje radio w wolnej chwili i sprawdzam co podpięte, może jakoś zidentyfikuje. Mam rns-d więc jakieś cuda mogły być, oczywiście mniejsze dobro niż przy rns-e ale coś na pewno... Panowie, mam foto gdzie "to" jest podpięte: Wygląda na to że pod przewody idące do lampy tylnej ??? Po co komu lub do czego było takie coś... Sprawdziłem też miernikiem i na jednym pinie jest około 3V, na jednym wartość około 12V a inne nie "żyją". Prawdopodobnie pojawi się jakieś napięcie po włączeniu kierunku, wstecznego itp...nie chciało mi się już sprawdzać a poza tym inaczej raczej być nie może skoro podpięte pod lampę... macie jakiś pomysł co miał na myśli autor ? Edytowane 8 Marca 2015 przez zioleks
Rekomendowane odpowiedzi