eRniś Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam, jak to jest z tą dokładką z Avanta? Pasuje do sedana czy nie? Wyszukałem już różne informacje i tu na forum i na innych stronach... i jednym pasuje.. drugim zaś nie pasuje... bo niby mocowania w innym miejscu? Numery dokładek się różnią... Avant 8D9 807 521 AE, a Sedan 8D5 807 521 AE - ktoś ma z tym jakieś doświadczenie, ktoś już przerabiał ten temat - nie tylko "teoretycznie" ale również i praktycznie? Dużo łatwiej łapnąć PDC z avanta, niż z sedana polifcie... (w dobrej kasie oczywiście..) więc stąd moje pytanie.. up up
kedzior96 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Odgrzewam kotlet aby nie robic nowego tematu pasuje z avanta do sedana czy nie nie chce na darmo kupowac z avanta
Trzesio Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 liftowa z av pasuje do liftowego limmo, była ostatnio gadka na battalionie
eRniś Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 Pasuje... nikt mi nie odpisywał to postanowiłem dopasować samemu, delikatnie trzeba parę lamelek z dokładki przyciąć / wyciąć - większość pasuje - na ogół bez większej rzeźby
Rekomendowane odpowiedzi