Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

a4 b7 2.0tfsi rs4 body,fela rs5 zaczynamy tuningi ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fotele jak najbardziej,to orginal z rs4 recaro,wiekszosci na pewno chodzi o ich kolor,ja bym w sumie nie plakal jakby byly zólte,swoja droga czy jest jakis kod lakieru taki sam jak lustra rs4 ?niby srebrne ale nie do konca,czy to ta satyna o kótej kolega wyzej pisal?w sumie jakby ramki relingi,lustra i kola walnac wlasnie tak tez by bylo spoko,tylko straci juz chyba z wizerunku bandyty dosc duzo

Bardzo ciekawy projekt! Swoją drogą możesz mi też takie body poszukać :decayed:

Tak jak mówisz, nie idź w standardowy schemat z satyną, bo tak ma co drugi :grin:

Edytowane przez H4mm3R

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

No niestety,tych aut juz nie bedzie takze jak myslisz cos restaurowac to ostatni dzwonek,dodam ze ostatnio na lolalnym spocie Od slowa do slowa o golfach I zgadalem sie z chlopem co ma wlasnie czarne 1.8 s2 Gti,zapytalem o sprzedaz I mowi ze Chetnie,czekam wlasnie na fotki bo wczoraj mial wrocic z wakacji takze jak stan bedzie nie najgorszy I cena wzgledna to go Kupie,ciekawostka ze auto ma kiere po lewej Gdyz kupil bo X lat temu jak pracowal w de na delegacji ;) takze bylby to plus,podobno nawet na chodzie

Tak jak mówisz, nie idź w standardowy schemat z satyną, bo tak ma co drugi :grin:

lusterka na pewno zostana ori,co do reszty to sie zobaczy ;)

12047134_866870363419811_475620807778643

12002887_866861853420662_515754243200986

Opublikowano

Już dupsko zrobiło się szerokie , daj więcej fotek .

Opublikowano
  • Autor

na razie nie ma co focic,nie chce zrazic co niektórych bo operacja nie ciekawa haha,ale zakonczona sukcesem,pacjent przezyl!

Opublikowano

Jest dobrze .

Opublikowano
  • Autor

Jest dobrze

bedzie lepiej!!bankowo,powoli trza rns-a kupowac,pozimowanie,czujniki i pare gratów do srodka,z nowosci zakupilem zawias juz ;)

Opublikowano

Jaki zawias , wrzucaj fotki kolego .

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie u mnie,w nastepnym tyg.Zawieszenie oczywiscie pneumatyczne ;)

T2eC16NHJGIE9nnWpU04BQ-s9rS5w60_57_zpsid

Opublikowano

Gruby projekt .

Opublikowano
  • Autor

Gruby projekt

heh,bez przesady,fejk ;)

Opublikowano

lukas.g60 to jednak Ty :wink: w takim razie to będzie jeden z grubszych projektów tu na forum bo wiem co miałeś wcześniej i jak podchodzisz do tematu :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

fajny projekt ale moim zdaniem zacząłeś od złej strony, lepiej było najpierw podnieść moc do tych min 300KM, chyba ze wogole nie planujesz zmieniać koni to ok ;)

Opublikowano
  • Autor

Silnik był uszkodzony,temu kupiłem go za grosze,naprawa kosztowała mnie 4500zl i tu już popełniłem błąd bo mogłem wrzucić 2.7TT,także teraz zostaje mi tylko program,mam zamiar zrobić wydech i fmic także te 250-260 powinno sie uzyskać,aut osobowych używam sporadycznie wiec myśle ze taka moc wystarczy,w passacie mam 190km i 400nm i jest elegancko,na co dzień wystarcza plus jak już jeżdzę to trasy ponad 1000km wiec i na autobanie tez sie sprawdza,zobaczymy jak bedzie niedosyt mocowy w stosunku do agresywnej budy to założę k04 lub wymienię silnik,na razie to jest na ostatnim miejscu ,jeszcze kupa roboty by to przypominało fajne auto ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niezły grubas sie tu szykuje :)

Opublikowano
  • Autor

k04_zpse5svsmaa.jpg

k04_zpsdjurmeqg.jpg

k04_zpsyppyrkdb.jpg

nieplanowany zakup ;) z symbolicznym przebiegiem,teraz juz wiec musi byc 3jka z przodu lol

Opublikowano

Więcej fotek wrzucaj .

Opublikowano
  • Autor

Więcej fotek wrzucaj .

Marcinie na razie nie ma co wrzucac,kompletuje czesci,body powoli sie robi,nie ma cisnienia z tym autem bo mam jeszcze pare innych a jak wiadomo wszystko kosztuje,chcialbym aby docelowo wszystko bylo zrobione na wiosne i w maju chce jechac na austrie juz nim ;),jeszcze kupa roboty i kupa kasy :(,zakupilem xenon równiez i bede robil srodki na czarno,do tego z forum zakupilem równiez samopoziomowanie.Wszystko to bede montowal jak juz auto bedzie u mnie pomalowane i jezdzace takze na fotki bedziesz musial poczekac :P aczkolwiek cos tam wrzuce na forum niedlugo

Opublikowano

Więcej fotek wrzucaj .

Marcinie na razie nie ma co wrzucac,kompletuje czesci,body powoli sie robi,nie ma cisnienia z tym autem bo mam jeszcze pare innych a jak wiadomo wszystko kosztuje,chcialbym aby docelowo wszystko bylo zrobione na wiosne i w maju chce jechac na austrie juz nim ;),jeszcze kupa roboty i kupa kasy :(,zakupilem xenon równiez i bede robil srodki na czarno,do tego z forum zakupilem równiez samopoziomowanie.Wszystko to bede montowal jak juz auto bedzie u mnie pomalowane i jezdzace takze na fotki bedziesz musial poczekac :P aczkolwiek cos tam wrzuce na forum niedlugo

Witaj,

Szykuje się jeden z ciekawszych projektów na forum :D

To K04 praktycznie nówka sztuka :D

3xx PS pęknie pewnie spokojnie... pewnie bliżej będzie do 350 PS :D

Czy ostateczny kolor lakieru już wybrałeś?

Pomyśl nad ori audi lakierem Nardo grau.

Do tego czarne koła, ramki okien gril, lustra itp.

W tej budzie efekt byłaby rewela.

Gratulacje wytrwałości,

Powodzenia w mod-ach :D

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

Szykuje się jeden z ciekawszych projektów na forum :D

To K04 praktycznie nówka sztuka :D

3xx PS pęknie pewnie spokojnie... pewnie bliżej będzie do 350 PS :D

Czy ostateczny kolor lakieru już wybrałeś?

Pomyśl nad ori audi lakierem Nardo grau.

Do tego czarne koła, ramki okien gril, lustra itp.

W tej budzie efekt byłaby rewela.

Gratulacje wytrwałości,

Powodzenia w mod-ach :D

Pozdrawiam!

hej,kolor zostaje orginalny,mysle ze nie jest najgorszy bo jak juz pisalem zmiana koloru wiazalaby sie z wieksza kasa,wyjmowaniem silnika bla bla,co do reszty tak jak mowisz bedzie czarno procz lusterek,one tylko zostaja w satynie,choc szczerze mowiac moze i jeden secik pomaluje tez na czarno :P

12071351_875325209240993_1370244031_n_zp

no i zapomnialem ze ledy z a6 tez zakupilem heh,ktos ogarnie z forum wstawienie tego do a4?

Edytowane przez rs4wagon