bosniak_sg Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 0,6 na jednym to chyba najwięcej, nie pamiętam, jak znajdę w domu to wkleje.
marcin4x4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 u mnie -0,20 max chyba było, nie szukaj to i tak nie jest miarodajne. BTW: furgon sprzedany, a co teraz ?
bosniak_sg Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Wiem, dlatego wysłałem do sprawdzenia na stół i wyszło ze dwa leja a dwa na wykończeniu. Sprzedałem zupełnie przez przypadek, za przyzwoite pieniądze.
marcin4x4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) No mi też znajomy złożył propozycje, w sumie 2k mniej niż dałem dwa lata temu i świadomy rozrządu. Nie wiem tylko co kupić w zamian a z buta walił nie będę. A u Ciebie dymił, śmierdział ? Edytowane 6 Lutego 2015 przez marcin4x4
bosniak_sg Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Przerywal przy rozruchu czasami, i jak dłużej postal na wolnych obrotach to smierdzialo. Czym teraz jeżdżę ech na tym forum lepiej nie pisać.
marcin4x4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 to napisz na PW a możesz scharakteryzować ten smród ?
bosniak_sg Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Taki ostry żrący smród i delikatny dymek.
Rekomendowane odpowiedzi