Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Głośna praca silnika i Dymienie przy " butowaniu" AVF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie . problem zaczął się już jakiś czas temu ale teraz strasznie mi zaczęło to przeszkadzać . auto jeździ normalnie przyspiesza raczej w miarę . rozpędza się do 200 km/h ( sprawdzane na torze wyścigowym :D ) jak sie mocno wciska pedał gazu to niestety strasznie dymi a dźwięk głośnej pracy jest taki jakby był przepalony tłumik . Budzenie wydobywa sie spod auta i spod maski jak jest otwarta .

Tłumik jest sprawny bo wymieniłem własnie wszystko na układ od 2,5 wcześniej na pojedynczym układzie tez było głośno
Filtr powietrza nowy ma 2 dni

Opublikowano

:vaglogi: :vaglogi:

Inaczej to będzie wróżenie ze albo wtryski albo to albo tamto.

Jeżeli nie masz jak zrobić logów to wbij sie na któryś ze spotów z Twojej ekipy na pewno już chłopaki mają to obcykane.

Opublikowano

Kurcze nie mam teraz jak zrobic logów ale moze chociaz jakies podpowiedzi . z czym to moze byc związane ? wydawało mi sie i wydaje nadal ze moze gdzies w dolocie dziura albo ktorys wąż gdzies pękniety albo moze opaska jakas spadła . moze ktos cos podpowie bez podpinania vaga ?

Opublikowano

Mogą być wtryski dziura w dolocie.

Przeleć węzę i opaski dolotu ręką jak znajdziesz mgiełkę olejową to w tym miejscu masz nieszczelność.

Popatrz dobrze na wyjściu z turbo bo wąż lubi tam się obluzować(ten dolny)

Ale to jest wróżenie tak jak pisałem...

Opublikowano

oki dzis to zobacze . dzieki serdeczne . dam znac co i jak wieczorem