muszka76 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) wykres z Dynosoftu przed wymianą wtrysków do oceny mimo że program zrobiony już dawno na Mineralnej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4babe3a8f4197ec5.html Edytowane 26 Maja 2015 przez muszka76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comar Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 wynik zacny, a przebieg niutków dość plaski wiec musi ładnie ciągnąc w całym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Pogratulować. To sam wirus, czy zmiany osprzętu też były robione? Edytowane 10 Lutego 2015 przez jacek70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka76 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 wyciety katalizator,dpf,zrobiony wydech i najwazniejsze to ogromny 60 centymetrowy intercooler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Konie ładnie, niuta można by jeszcze pomęczyć. Edytowane 9 Marca 2015 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzg Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Łardzo ładny wykres zr4obiony z głową Edytowane 17 Marca 2015 przez dzg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Daniel, coś ostatnio mało widuje twoja furke....jeździsz czy tylko robota i robota...???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 a gdzie tu jeździć jak na każdej prostej gestapo, narajaliśmy się na moc i d*pa.. 70km/h jak wszyscy. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka76 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 To fakt że jeździ się coraz wolniej ale z taką mocą można w momencie wyprzedzić kilku maruderow na raz.Niektórzy za bardzo wzięli sobie do serca nowe przepisy i na 50 jeżdżą 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Haha ja przyjąłem taka zasadę ze na ograniczeniu do 50 jade max pod 100, nie przekraczam, prawka nie zabiorą a co najwyżej punkty i kilka stowek.. :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka76 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja ustawiam na fisie piszczek na 85 żebym się nie zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Tez dobre rozwiazanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Haha ja przyjąłem taka zasadę ze na ograniczeniu do 50 jade max pod 100, nie przekraczam, prawka nie zabiorą a co najwyżej punkty i kilka stowek.. :) :) czyli jak Cie zmierzą będziesz miał 120 ;] Niektórzy za bardzo wzięli sobie do serca nowe przepisy i na 50 jeżdżą 40. to tam jeszcze pikuś, przy tym jak musisz czytać w myślach pieszego (przejścia dla pieszych) to też jeżdżę wolniej w miejsce ale 50-60 na 90 to jest ostre przegięcie pały, powinno się ryj otrzaskać. To fakt że jeździ się coraz wolniej ale z taką mocą można w momencie wyprzedzić kilku maruderow na raz kierunek dobry, problem tylko w tym że to wyprzedzenie Tobie nic nie da. U nas na trasach standardowych do roboty (50km) nawet po za godzinami szczytu to sznur aut, przerwy się robią tylko na światłach i skrzyżowaniach. Po za tym za taki numer u nas pierwsza stronach na portalach informacyjnych gwarantowana Od dłuższego czasu kminie nad czymś mniejszym i lżejszym Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) A jechał z was ktoś ostatnio na Wrocław....co powiecie na te remonty i korki??? Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez PrzemoS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka76 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 40 minut w niedzielę.Strach pomyśleć co się dzieje w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja standardową trasę do roboty kiedyś robiłem w 25-30 minut, dzisiaj 40 jak się zepnę. Kiedyś miałem 75 koni i jechałem spokojnie, dzisiaj mam 290 i muszę świrować. Wczoraj w nocy sam na 90 wlokłem się 70, jakość drug i komfort z tym związany jest tak tragiczny że się po prostu szybciej nie chce. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Czasami to i szkoda auta, po sobie wiem bo np jadąc do rodzinki w odwiedziny mam ok 20km ale jak mam jechać ta trasa i męczyć auto to wole na autostradę wskoczyć i dołożyć 10km.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi