adam_kkk Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Mam problem z czujnikiem AIRBAG'ow, a w zasadzie moj znajomy. Caly czas na desce swieci mu kontrolka, a po podlaczeniu do VAG'a odczytal mi tylko ze sa uszkodzone czujniki boczne lewy i prawy. Gdzie te czujniki sie znajduja? Moze cos tam sie rozpielo?
grzanek85 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Podaj okoliczności zapalenia się lampki oraz dokładne kody błedów może coś pomożemy
adam_kkk Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 problem polega na tym ze nie posiadam wlasnego VAG'a zeby to sprawdzic i spisac kody . Znajomy oddawal auto do warsztatu i przy okazji mu sprawdzili (za darmoche ) jak chcial zeby mu sprawdzili tak jak trzeba i naprawili to dal sobie spokuj jak powiedzieli cene :> Jezeli ktos dysponuje wiedza gdzie odnajde w samochodzie te czujniki to juz bedzie znaczaca pomoc. Przednie zostaly zlokalizowane bez problemow, a tych nie wiem gdzie szukac
grzanek85 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Tylne to mogą być poduszki boczne foteli lub napinacze pasów nic mi to nie mówi. Zapraszam na spot(piątek godzina 19) do Kielc, będzie Vag i sprawa sie wyjaśni
adam_kkk Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 gdzie ten spocik bedzie? moze faktycznie skozystamy.... te czujniki to musze odnalez boczne, nie tylne
grzanek85 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Wszystko masz w linku http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_w_kielcach-t17637.1020.html miejscówkę na 1 stronię zaznaczoną na mapie. Zobaczymy co za błędy i poszukamy rozwiązania ZAPRASZAM
adam_kkk Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 Niestety kolega nie bedzie mial mozliwosci podjechac Prosze wiec o pomoc - gdzie odnalezc czujniki uderzeń bocznych od AIRBAG?
grzanek85 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 NO ale addam na ciebie liczymy tak jeśli chodzi o ten czujnik to bez nr błędu to szukanie w stogu siana. Może to być napinacz boczny lub boczna poducha a czujniki udeżeń raczej się nie psują chyb że....
szogun0 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Czujnik to czujnik. Pod fotelami przednimi, pod wykładziną.
adam_kkk Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 poszukamy - dzieki za podpowiedz. Niestety na spocik sie nie stawiłem - sila wyższa. Mam nadzieje ze nastepnym razem.
Rekomendowane odpowiedzi