r7adek Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam, zmieniłem klimatronik ze zwykłego na ten z czujnikiem czujnikiem jakości powietrza. Po włączeniu mogę ustawiać zakres temp. od 5 do 75 stopni celsjusza. Czy jest opcja żeby to gdzieś zmienić, lub co jest nie tak ? Dodam, że zrobiłem kodowanie, sprawdziłem nastawy, przyuczyłem vin. Dodatkowo wywala mi jeden błąd: 00785 - Temp Sensor in Instrument Panel (G56), 30-00 - Open or Short to Plus.
BeyerBrown Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak włożyłeś panel od B7 do B6 to czujnik nasłonecznienia nie będzie kompatybiilny, to raz. Dwa to wskazań nie masz czasem wyskalowanych w st.Farenheit?
r7adek Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 Panel jest z b6.Stopnie mam ustawione na Celsjusza.Poza tym tu na forum piszą ze tylko jest problem z grzanie tylnej . O czujniku nasłonecznienia nic nie jest wspomniane.
BeyerBrown Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Bo błędu nie będzie, mimo to producent jasno stwierdza: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/211343-wymiana-klimatronika-w-b6-z-b7-z-grzaniem-foteli/?p=4207267
Rekomendowane odpowiedzi