Trewor87 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 Zajdę pogadać. Optymista Jestem w organizacji Manii, więc cały weekend będę dużo latał. Ogólnie jak znajdzie się chwila to śmiało, jak ktoś będzie chciał to chętnie porozmawiam Ale z góry wszystkich przepraszam za dotkliwy brak czasu w ten weekend...
MAGIC87 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Miałem okazje przez 3 dni ogladać twoja Audike Na BEST OF Chociaż Ciebie nie udało mi sie poznać, chyba nie chodziłes z identyfikatorem
Radeksc Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Również oglądałem na TBO, bardzo ciekawy samochód, hebel potężny Co tam z silnikiem sie dzieje, troche mu sie zadymiło, nie powiem
Trewor87 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) chyba nie chodziłes z identyfikatorem Identyfikator z reguły wieszam sobie przy pasie, ale tym razem faktycznie wpadł do schowka i w ogóle go nie ruszałem. Kręciłem się tu i ówdzie, z akcentem na miejsca gdzie był cień/klima troche mu sie zadymiło, nie powiem Tak, wiem że coś tam sypnął. Nie wiem w sumie czemu. Pracuje równo i normalnie jedzie. Czasami pogubi trochę zapłon ale i na to mamy już patent, z którym mam nadzieję na dniach ruszyć. Teraz pokarałem go trochę na Manii i jakoś tak nie sypał Up 22.08 Kolejne mody w silniku. Auto jeździło fajnie ale ciągle był problem z gubieniem zapłonu. Przyszła więc pora na wymianę cewek. Za namową Cieplaka sięgnąłem po cewki z FSI, bez modułów zapłonowych. Po wymianie wziąłem go na testy i taki szatan się zrobił że po kilkuset metrach zrzuciło wąż Ale wszystko ogarnięte, na nowo skręcone, auto dmucha srogo i jedzie baardzo przyjemnie. Przy okazji mała zajawka kolejnej nocnej sesji, tym razem w wykonaniu Conek Foto Edit 03.11 Auto na dniach idzie na sprzedaż. Bez foteli. Dla zainteresowanych mogę zostawić koła i hamulce Edytowane 3 Listopada 2015 przez Trewor87
rs4wagon Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 szkoda go nie powiem,bos troche siana tam wlozyl,co go zastapi??
Trewor87 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) co go zastapi?? Bez szału, kolejne Audi w kombi Ale tu jest temat tego B6 więc nie ma co dywagować. Doprowadzę auto do stanu "na sprzedaż" to wystawię oficjalnie ogłoszenie. 29.01 B6 wciąż stoi na sprzedaż. W ramach miłego zakończenia kariery u mnie, pojawiło się w ostatnim numerze volXzone. Świetne foty w wykonaniu Blinda z volXplayers! --> http://volxzone.com/?p=3502&lang=pl_PL Następca też już jest od jakiegoś czasu Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Trewor87
majkel20 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nieźle! Powiedz mi jaką masz szerokość garażu?
Trewor87 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 Powiedz mi jaką masz szerokość garażu? Nie mam pojęcia garaż wujka. Byłem tam aby poprzemieniać fotele. Ja sobie garażuję obok
xBladex Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Piękny avant [emoji6] Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
rafaal14 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 duzo bym oddal za taki garaz Co zastapiło 2.7 bi?
Trewor87 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Co zastapiło 2.7 bi? 3.0 TDI w Q
Trewor87 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 Niemal to samo co w 2,7 na K03. Ale samo auto przyjemniejsze - lepszy gwint, przyjaźniejsze sprzęgło. Tylko ta skrzynia z tragicznie krótką jedynką...
tomekhxc Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 wiadomo dalej to dizel chociaż myśle że moment to wynagradza
rafaal14 Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Napewno zostanie niezle podciagniety wiec bedzie godnym zastepca 2.7;) Wrzucaj foty nowej maszyny
michałswd Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgadzam sie z Tobą odnosnie 1wszego biegu chore
Rekomendowane odpowiedzi