Yuiop28 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Kawał dobrej roboty bardzo ładna animacja do naszych audi. 1
CenturionM Opublikowano 16 Grudnia 2021 Opublikowano 16 Grudnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Yuiop28 napisał: Kawał dobrej roboty bardzo ładna animacja do naszych audi. w prywatnej wiadomości masz gotową paczkę do wrzucenia na kartę SD pochwal się później jak wygląda p.s. tutaj masz jeszcze loga w wersji białej Edytowane 16 Grudnia 2021 przez CenturionM 1
masa_87 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Czy mógłby się ktoś podzielić skryptem do odblokowania zielonego menu dla MMI 3g Basic? Niestety linki nie działają... a póki co nie mam kabla, żeby vcdsem to odblokować ...
shaqal Opublikowano 27 Stycznia 2022 Opublikowano 27 Stycznia 2022 1 godzinę temu, masa_87 napisał: Czy mógłby się ktoś podzielić skryptem do odblokowania zielonego menu dla MMI 3g Basic? Niestety linki nie działają... a póki co nie mam kabla, żeby vcdsem to odblokować ... Jeśli chcesz narobić sobie bałaganu to używaj takich skryptów Lepiej podjechać do kogoś na komputer i odblokować menu w adaptacjach przez złącze obd.
dativus Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Panowie jaki panel sterujący do MMI 3G+ SIM chodzi o numer ewentualnie foto ponieważ wymieniam z 3G Basic na 3G Plus ? Jednostkę centralną i ekran już kupiłem . Chodzi mi o panel sterujący i czy tą ramkę na prawo od zegarów też trzeba wymieniać bo w Basic ekran ma 6,5'' a w Plus 7'' ? Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez dativus
Adw88 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Witam poszukuję skryptu do zmiany auta w menu car bo chciałbym dodać swoje w 3d posiada ktoś może?
Rekomendowane odpowiedzi