kolec Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam wszystkich mam problem nabyłem nowe radyjko pioneerka DEH-2900MBP podłączyłem je działa ale jak wyciągne kluczyk ze stacyjki to śie nie wyłancza jak te stare orginalne blaupunkt WERKER i niewiem jak to zrobić proszę o pomoc z góry dziękuje.
PRZEEMAS Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Po co ma sie wylaczac jak domyslam sie ze i tak panel musisz zdjac...
kolec Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 panelu nie ściągam jeżdze po okolicy a co chwile niechce mi się wyłanczać radia poprostu czasami jest wygodniej jeśli ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc
jacomir1 Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Witam wszystkich mam problem nabyłem nowe radyjko pioneerka DEH-2900MBP podłączyłem je działa ale jak wyciągne kluczyk ze stacyjki to śie nie wyłancza jak te stare orginalne blaupunkt WERKER i niewiem jak to zrobić proszę o pomoc z góry dziękuje. Nie wiem czy pomogę ale w passacie B-5 miałem taki problem i tak to rozwiązałem. Aby radio działało po włożeniu kluczyka do stacyjki i oczywiście nie gubiło ustawień rozepnij 2 kondony gumowe z przewodami czerwonym i żółtym.Podłącz odwrotnie tzn. zółty z czerwonym i czerwony z żółtym. Pozdrawiam
PRZEEMAS Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Witam wszystkich mam problem nabyłem nowe radyjko pioneerka DEH-2900MBP podłączyłem je działa ale jak wyciągne kluczyk ze stacyjki to śie nie wyłancza jak te stare orginalne blaupunkt WERKER i niewiem jak to zrobić proszę o pomoc z góry dziękuje. Nie wiem czy pomogę ale w passacie B-5 miałem taki problem i tak to rozwiązałem. Aby radio działało po włożeniu kluczyka do stacyjki i oczywiście nie gubiło ustawień rozepnij 2 kondony gumowe z przewodami czerwonym i żółtym.Podłącz odwrotnie tzn. zółty z czerwonym i czerwony z żółtym. Pozdrawiam To jest sposob zeby radio po kazdym wlaczeniu nie restowalo ustawien.
fiszmenbrzeg Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Miałem to samo i zrobiłem to w ten sposób że orginalny kabelek zasilający radjo odciąłem, a zasilanie podpiąłem do awaryjnych bo najbiżej (stały prądzik),oczywiście zawsze możesz podpiąć bezpośrednio z aku,ja nie miałem czasu i działa.
kolec Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 dzięki sięza odpowiedz jutro zajrze i postaram to zrobić narazie trzymajcie
Rekomendowane odpowiedzi