Muskel1 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 37 minut temu, amadeoo napisał(a): czyli jak mam taka licencję, moge pobrać najnowsze mapy na 2025 ? Nie, bo to nie o te licencje tu chodzi.
amadeoo Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Nie, bo to nie o te licencje tu chodzi. Czyli jak może pobrać -kupić najnowszą wersję ?
Muskel1 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Albo OTA, albo tak jak już wyżej tutaj napisane, ściągasz na stronie myAudi i instalujesz, te które masz tam dostępne.
Johnu Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Tak informacyjnie w jednym z salonów audi udało mi się zamówić Audi Connect Activation Card z Vehicle Code pod numer VIN. Karte kupiłem, jednak otrzymałem info że logowanie w ten sposób będzie działać tylko w aucie z EU. Proszę o info jeżeli komuś coś udało się ustalić dodatkowego w tej kwestii.
Deniro Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego tak podobno 6zl to kosztuje nie wiem ile w tym prawdy
BlackM4mba Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Ostatnio załatwiłem taką kartę w ASO do A6 C8 za dokładnie 5,73zł Edytowane 8 Lutego przez BlackM4mba
Johnu Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 11 minut temu, BlackM4mba napisał(a): Ostatnio załatwiłem taką kartę w ASO do A6 C8 za dokładnie 5,73zł Zadziałał vehilce Code?
BlackM4mba Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 42 minuty temu, Johnu napisał(a): Zadziałał vehilce Code? Tak, bez problemu przypisałem nowego głównego użytkownika 1
gurales Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 7 godzin temu, Johnu napisał(a): Tak informacyjnie w jednym z salonów audi udało mi się zamówić Audi Connect Activation Card z Vehicle Code pod numer VIN. Karte kupiłem, jednak otrzymałem info że logowanie w ten sposób będzie działać tylko w aucie z EU. Proszę o info jeżeli komuś coś udało się ustalić dodatkowego w tej kwestii. Zamawiałeś zdalnie czy trzeba udać się do salonu?
mcemsi Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego W jakim celu zamawia się nową kartę? Zmiana właściela auta czy coś innego?
BlackM4mba Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 53 minuty temu, mcemsi napisał(a): W jakim celu zamawia się nową kartę? Zmiana właściela auta czy coś innego? Jak kupujesz używany samochód, a przy kluczykach nie ma kodu to trzeba taką kartę kupić w ASO żeby zostać głównym użytkownikiem
Johnu Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Zamówiłem telefonicznie kurierem. Nie działa w przypadku aut z rynku USA udało mi się ustalić ze na ich region tylko przypisanie przez odpowiedni dział.
wojteksuwałki Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego W każdym ASO można zamówić ? gdzie zamawialiście tą kartę jaki salon ?
Johnu Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 10 minut temu, wojteksuwałki napisał(a): W każdym ASO można zamówić ? gdzie zamawialiście tą kartę jaki salon ? Kielce Centrum
amadeoo Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Przez telefon aktywują głównego użytkownika, wystarczy dowód rejestracyjny i dowód osobisty.
wojteksuwałki Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Tak mam zrobione ale karta się przyda w razie czego tym bardziej jeśli się da i za takie śmieszne kwoty.
Rekomendowane odpowiedzi