Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Connect myAudi w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy muszę mieć jakąś opcję wykupioną aby to działało?  Chodzi o klucz audi connect. Czy to wina telefonu? Pzdr

Screenshot_20250930-221828.myAudi.png

Screenshot_20250930-222541.myAudi.png

Edytowane przez ...radek...

Opublikowano

To jest opcjonalne wyposażenie. Jeżeli pierwszy właściciel nie zamówił tego wyposażenia w konfiguratorze, to go nie masz. W pojazdach posiadająch te wyposażenie otrzymują kartę NFC dołączoną do kluczyków. Jeżeli jej nie otrzymałeś od poprzedniego właściciela, to z pewnością auto nie posiada tego klucza.

Opublikowano
2 godziny temu, Muskel1 napisał(a):

To jest opcjonalne wyposażenie. Jeżeli pierwszy właściciel nie zamówił tego wyposażenia w konfiguratorze, to go nie masz. W pojazdach posiadająch te wyposażenie otrzymują kartę NFC dołączoną do kluczyków. Jeżeli jej nie otrzymałeś od poprzedniego właściciela, to z pewnością auto nie posiada tego klucza.

Karty nie otrzymałem. To już wszystko jasne. Dzięki.😉

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Podkusiło Mnie aby skonfigurować auto z aplikacją myAudi do końca i żałuje tego jak diabli. Zadzwoniłem w piątek do Audi i miła Pani przeprowadziła ze Mną konfiguracje na podstawie dowodu rejestracyjnego i dowodu osobistego tak abym stał się "głównym użytkownikiem" Po zakończeniu telefonu okazało się że był jakiś problem i byłem "tymczasowym użytkownikiem" ale po jakimś czasie chyba serwery "przemieliły" i w aplikacji jestem głównym użytkownikiem. Zalogowałem się w aucie @ oraz hasłem, dziwne tylko że nadal o góry w aucie na mmi mam a raczej miałem "kwadracik" który chce Mnie cały czas przeprowadzić przez procedurę zalogowania. Problem jest inny, kolejnego dnia po zalogowaniu MMI zawiesiło Mi środkowy ekran, cały czas mam Komunikat :

Witamy serdecznie

Radek

Wczytywanie informacji o użytkowniku. Proszę czekać...

i tak wisi nie mam opcji kliknąć Dalej jak zawsze itp. Próbowałem resetować przyciskiem volume, nic to nie daje, jest opcja dostępu do "czerwonego menu" przez przytrzymanie dwóch palców w prawym górnym rogu gdzie mogę aktualizować system rób zrobić powrót do "normlanego menu" ale również nic to nie daje. W sobotę dzień po tym wspaniałym zalogowaniu pojechałem w trasę, w jedną stronę system cały czas wisiał, następnie zamknąłem auto na 3h wróciłem i było to samo ale na powrocie do domu po około godzinie kolejnej jazdy odwiesił się, stwierdziłem że się naprawił i nic nie robiłem. Niestety był to mój błąd, mogłem usunąć konto i wrócić do użytkownika "lokalnego" ponieważ kolejnego dnia jest to samo i mam teraz cały czas zawieszony ekran. Jestem w kontakcie z audi drogą @ zapewne zaproponują Mi może aktualizacje systemu i zapewne płatną bo auto po gwarancji. Wyczytałem już że był to problem wczesnych softów a mam chyba jeden z pierwszych 3174. Muszę teraz zaktualizować soft do jakiejś wersji do której nie trzeba aktualizować conboxa tylko nie wiem która wersja dla Mnie to maks.

Edytowane przez kaktusr

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, po zakupie Audi Q5 również borykam się z brakiem 10-cyfrowego kodu na infolinii odsyłają mnie do salonu a salon nie ma możliwości podania kodu (lub nie chce) ale dopisali moje auto do bazy i jestem głównym użytkownikiem. Po uruchomieniu aplikacji MyAudi w opcji wyposażenie i dane techniczne pojawił się klucz Audi connect tylko jest 8 cyfrowy.

Do czego służy ten klucz jest pod numerem VIN ?

Screenshot_20260412_101631_myAudi.jpg