PabloD-vine Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Witam... Koledzy taki problem... Chciałem dziś zmienić relingi na chromy (wiem wiem troche za zimno:) ) odłaczyłem ako +, zabrałem się do odkręcania uchwytów i stwierdziłem że jest za zimno:D:D skręciłem wszystko do pierwotnego stanu... podłaczyłem + w ako. wsiadam... i pali się ESP Jakies pomysły?? dlaczego ja? pewnie czeka mnie komputer ale moze ktos juz miał przypadek taki i nakresli temat:) Edytowane 18 Lutego 2015 przez PabloD-vine
krzysiekvtec Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 jeździłeś czy tylko podłaczyłem zobaczyleś ze sie swieci i zgasiłeś ? jesli tak to przejedz jakiś 1km i powinno wszystko wrócić do normy jak nie to vag i kasowanie błedu ale raczej samo zgasnie
bobasxx Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Samo zgaśnie jak ruszysz kilka metrów, a kluczyków Ci nie rozkodowało ?
PabloD-vine Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Opublikowano 19 Lutego 2015 zapomniałem wczoraj dopisać po przejechaniu kilometra zgasła na szczescie sama;)
Rekomendowane odpowiedzi