arteczek7 Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam wszystkich. jestem nowym uczestnikiem forum. mam audi b6 od trzech lat, Chce wymienić żarniki i potrzebuje pomocy a mianowicie w necie wyczytałem ze idą w lampy d2r a znowu kolega przekonuje mnie że powinny iść d2s wie ktoś jak jest naprawdę czy musze wyciągnąć żeby sprawdzić ? oraz potrzebuje pomocy w dobrze rodzaju... chciałbym efekt najbliżej zbliożony ksenonowi i tak znalazłem philipsa blue vision aczkolwiekl cena jest dość wysoka.. ma ktoś propozycje jaki żarnik użyć by efekt był fajny? za wszystkie rady wielkie dzięki
kamil1551 Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 kolego na lampie masz wszystko napisane jaki rodzaj żarnika jest u Ciebie
arteczek7 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Opublikowano 18 Lutego 2015 ok dzieki a orientujesz sie jaki zarnik bylby odpowiedni? jakies sugestje?
darox5 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) U mnie bixenon valeo i żarniki d1s firmy osram. Edytowane 20 Lutego 2015 przez darox5
Rekomendowane odpowiedzi