Arab1946 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam, kupiłem specjalne lamki led can bus i tak ciągle wywala mi błąd, że żarówki są przepalone. Czytałem, że w B7 tak już jest i trzeba kupić rezystory dlatego pytam się was jakie? Kupiłem sobię zestaw Xenon HID ale zastanawiam się czy jak podłącze go to czy nie będzie znowu wywalał mi błąd, że nie ma żarówek? W tym zestawie są dwie przetwornice ale nie wiem jak to jest z tym B7.
nitroo Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 A ile niby ma być przetwornic? Dwie - po jednej na lampę, ale HID to bardzo zły pomysł...
Arab1946 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Opublikowano 20 Lutego 2015 Czemu zły pomysł? Tak wiem,że muszą być dwie bo zakładałem w VW Passat.
nitroo Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Bo sieją błędami, ABS świruje itp. itd.
Arab1946 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 Ok a może ktoś mi pomoże jaki rezystor mam kupić do oświelenia tablicy rejestracyjnej (żarówki LED can bus free)
Rekomendowane odpowiedzi