ptysiek1971 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam mam problem , ostatnio gdy parkowalem auto na max skreconych kolach , zaczelo przez secunde cos stukac , naprawe jest to takie ciche , akurat zbieg okolicznosci parkowalem z otwartymi drzwami i uslyszalem ,podczas jazdy nic nie stuka tylko na max sreconych koalch i tylko w prawą strone , , wiem ze mam luz na wahaczu , i chcialbyum sie zapytac czy moze byc to spowodowane tym ?
robitl Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) no ale co stoisz w miejscu kręcisz kierownicą i stuka?czy stuka na max skręconych kołach przy ruszaniu tzn parkowaniu? a jak właśnie skręcisz te koła i dajesz gazu to nie puka z lewej?tzn kiera w prawo a puka z lewej? Edytowane 20 Lutego 2015 przez robitl
ptysiek1971 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 puknie tak raz cichutko ,moze 2 razy , na max skreconych kolach jak jade przod tyl , i tyle , jak jade prosto wszystko spoko ,
Klejk Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Przegub się kończy, ale to jeszcze daleko
Rekomendowane odpowiedzi