tulipan 1310 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam,mam problem z autem,jak jade na wstecznym to w kabinie auta telepie i wszystko trzeszczy.Dzieje sie to tylko na biegu wstecznym.
rikardo Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zawieszenie silnika i skrzyni sprawdzałeś? Nie wykluczone, że przyczyną może być uszkodzona któraś poduszka lub wybite przeguby wewnętrzna.
tulipan 1310 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 pod skrzynia mam dwie nowe poduchy,od silnika sa stare,a przegub chyba dobry bo w czasie jazdy nic sie nie dzieje,tak sobie myśle czy to nie wina łacznika wydechu tego przy kacie,bo gościu mi go wymieniał
rikardo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Jest jeszcze pod chłodnicą taka łapa z gumową tuleja przymocowana do przedniej części silnika (tzw. odbijak) może już ma duży luz i powoduje wibracje.
tulipan 1310 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) tą gume mam dobrą,bo niedawno zmieniałem rozrząd to przy okazij zobaczyłem w jakim jest stanie,tylko umnie ta guma nie dotyka tej blachy w około ,jest luz pomiędzy guma a blachą,tak mam być ? ,jak jest w waszych autach ? Edytowane 25 Lutego 2015 przez tulipan 1310
Rekomendowane odpowiedzi