bartek1561 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Witam mam taki problem i nie wiem czy to tak ma byc bylem u mechanika patrzelismy na kompie i wszystko niby jest ok klima normalnie dziala nic zadnych bledow nie ma czujniki dzialaja a problem polega na tym ze nie mam wlaczonej klimy ani nie mam ustawione na auto i jak zgasze silnik to syczy klima i jest oblodzony przewod, mechanik powiedzial ze to niby tak powinno byc bo nie ma zadnych bledow moze ktos mial juz taki przypadek ? bo moim zdaniem nie powinno tak byc ze klima caly czas mrozi przewody a wogole jej nie wlanczam i tak co dziennie jest oto foto http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76db3edf342c9cdf.html Okej juz wiem sam do tego doszedlem wystarczy wcisnac ECON zeby klime wylaczyc Edytowane 23 Lutego 2015 przez bartek1561
15lolo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 wymienin dlawik ! zawnim rozwali ci sprezarke
bartek1561 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 Tak nie wiedziałem ze trzeba mieć włączony econ żeby klima nie chodziła ?
Rekomendowane odpowiedzi