lukasz6341 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam wiem że tematy były wałkowane ale nie znalazłem takich firm o jakie mi chodzi a mianowicie przymierzam się do wymiany całego zestawu wahaczy i teraz pytanie jaka firma kamoka czy rts?? kamoke mam za 530 pln a rts za 850 podobno porównywalne do febi.a może jakaś inna??
Chadury89 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 W czerwcu beda 3 lata jak jezdze na zestawie Master sport, stukow nie ma, jedynie juz nie sa tak sztywne jak na poczatku. ale jestem zadowolony, nastepny tez bedzie master sport alledrogo. Wtedy zaplacilem 570zl z kw. kamoka to odpusc sobie, szajs podobno a o rts nic nie wiem:P
rrrudy25 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 nie znalazłeś bo nikt tego nie zakłada! krótko i na temat albo lem albo Master sport- sam na takim jeżdzę
goldi Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Dokładnie kup od kolegi Wandeja z forum master sport polatasz z cztety lata licząc ponad 10 tys rocznie po miescie
Martinor Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja mam u siebie założone wahacze KAMOKA od ponad dwóch lat i złego słowa nie powiem na ten zawias. Byłem niedawno na przeglądzie i nic, cisza jak makiem zasiał.
lukasz6341 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam przepraszam za nie obecnosc ale wazne powody. no ja przez 2,5 roku robiac 50 tys. nie zagladalem do zawieszenia nie wiem co bylo wyjdzie przy wymianie.kupilem go z austrii.duzo zalezy od stylu jazdy bo czytajac ze po roku komus cos sie odzywa to dla mnie dziwne tym bardziej ze to nie moje pierwsze wielowachaczowe wczesniej ponad 2lata tez bez problemow.stwierdzilem ze na 90%kamoka drogi gdzie jezdze teraz mam rewelacja (nowa nawierzchnia) po zlych jakos nie jezdze tak wychodzi wiec napewno wytrzyma dluzej niz przy wczesniejszym stanie dróg. dzieki wszystkim za pomoc i odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi