adifek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja wjade stane pod bunkrami tam sie nigdy nie czepiali
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 szukam kogos w okolicy kto spawa plastik, chce dokladki ze zderzakami pospawac, ktoś coś?
adifek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kolo sali weselnej "róża" masz taniego goscia a drugi na spalicach,jadac glowna droga masz po lewej stolarza i zaraz za nim spawanie plastikow
oca69 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kolo sali weselnej "róża" masz taniego goscia a drugi na spalicach,jadac glowna droga masz po lewej stolarza i zaraz za nim spawanie plastikowByłem kiedyś u tego na spalicach , powiedział mi że dopiero co kupił sprzęt i się uczy
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 a tak wlasciwie orientujecie sie jaka bedzie trwalosc takiego spawu? wiadomo ze jak zalicze kraweznik to peknie, a jezeli chodzi o jazde na codzien, jakies dziury, rózne warunki atmosferyczne - takie cos zda egzamin? bo zastanawiam sie czy dokładki zespawac i dac w kolor zderzaka jako calosc czy po prostu dokladke pomalowac w kolor zderzaka i zostawic jak jest
oca69 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 a tak wlasciwie orientujecie sie jaka bedzie trwalosc takiego spawu? wiadomo ze jak zalicze kraweznik to peknie, a jezeli chodzi o jazde na codzien, jakies dziury, rózne warunki atmosferyczne - takie cos zda egzamin? bo zastanawiam sie czy dokładki zespawac i dac w kolor zderzaka jako calosc czy po prostu dokladke pomalowac w kolor zderzaka i zostawic jak jest Przed spawaniem dokładkę od wewnątrz albo na nity albo wkrety
adifek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie zakladaj wogole,i tak ja wyrwiesz
oca69 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie zakladaj wogole,i tak ja wyrwiesz
goldi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Karol gośc w dziale kupię szuka głowić od 2.4 v6
oca69 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Karol gośc w dziale kupię szuka głowić od 2.4 v6Dzięki, jutro rano gość przyjeżdża po cały silnik
adifek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dzięki, jutro rano gość przyjeżdża po cały silnik a wiec na niedziele mamy sponsora
oca69 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dzięki, jutro rano gość przyjeżdża po cały silnik a wiec na niedziele mamy sponsora Tak w ogóle robimy coś w niedziele?
adifek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 właśnie dostałem jakaś wiadomość multimedialna i nie mogłem jej odtworzyć a byłem w robocie,ręce w smarze i nawet nie odpisałem... wiem zachowałem się jak nie kulturalny cham Tak w ogóle robimy coś w niedziele? Ty masz monete ja się dostosuje
kaju Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Przyjedź po robocie jutro albo się urwij, bo klamoty Twoje wszystkie już mam
adifek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jutro wlasnie urywam sie predzej bo jade po syna do tesciowej do wroclawia a tam pewnie usiade na kawe i bede wieczorem w piatek mam kociol w pracy a w sobote Ize musze na 12 zawiesc na zabieg i zostaje pozne popoludnie w sobote jak bedziesz mial czas a jak nie to przyszly tydzien...
kaju Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 w sobote niby na kawalerskie mam iść, zależy o której byś był, bo mi się nie chce tam iść szczerze mówiąc...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki, jutro rano gość przyjeżdża po cały silnik a wiec na niedziele mamy sponsora Tak w ogóle robimy coś w niedziele? wypadało by wkońcu cos zrobic Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez uszolek
Rekomendowane odpowiedzi