rav85 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Witajcie po moim A4 B6 przyszedł czas na coś większego, padło na A8 D3 z 2003 roku, auto kupione w Polskim salonie, książkę serwisowa zgodna z wpisami w ASO. przebieg 178tys km wyposażenie możne nie najbogatsze jak na A8 ale dla mnie wystarczające PDC przód + tył servotronik navi MMI 2G + mapy 2016 PL TV fotele komfortowe 8x airbag Łopatki F1 przy kierownicy - skrzynia tiptronic elektryczna klapa tył grzane stołki w elektryce roleta tył kontrola ciśnienia w ogumieniu dociąganie tylnej klapy Bi-xenon z doświetlam pobocza czyli jak pisałem taki standard skórzany tunel środkowy + skórzane raczki drzwi silnik 4.2 BFM + skrzynia tip tronik z łopatkami F1 przy kierownicy zawieszenie pneumatyczne co do modów, to raczej jak już to jakieś standardowe aby nie lądować kasy tak jak robiłem to w A4 marzy mi się - realniejsze marzenia - elektryczna klapa - podsufitka w alkantarze - komfortowe stołki - rolety w tylnych drzwiach - licznik z dużym szerokim fisem - pakiet skora 1 czyli tunel środkowy obszyty skora , boczki drzwi + raczki w skórze - elektrycznie składane lusterka marzenia mniej realne , dużo roboty i koszta spore - pakiet skora 2 do pakietu skora 1 dochodzi deska kokpitu w skórze - grzane tylne siedzenia z elektryczna regulacja - klima-tronik tył - elektryczne rolety boczne drzwi - dociąg wszystkich drzwi - asystent pasa ruchu - aktywny tempomat z zachowaniem odległości - telefon BT - nagłośnienie BOSE - pamięć foteli Auto znalazło odpowiedniego właściciela z klubu A8 wiec nie boje się ze jakiś młody gniewny je zakatuje. Zdjęcia nowej furmanki na ostatniej stronie Niestety ale nowe auta są już plastik fantastów i nie maja tego czegoś co auta z lat 90 do 2005 r Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez rav85
trepek Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Fura konkret. Jak spalanie się przedstawia w takim samochodzie i z takim silnikiem?
Gość harry19-19 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Piękna , też o niej myślałem , dodaj więcej fotek i zjaw się w BT Gratulacje i bezawaryjność
Krycha Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Fura konkret. Jak spalanie się przedstawia w takim samochodzie i z takim silnikiem? Moje 15-17 LPG koło domu, trasa mniej. I na co komu dizel ?
rav85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 po mieście w korkach pewnie ze 20 L w trasie zapewne z 12-13 , ciężko mi os więcej powiedzieć bo mam je od wczoraj , w aucie jest o wiele ciszej niż w a4 i teraz mam wrazenie ze płynę , daje lekko gazu i V8 zaczyna ryczeć i się odpychać
Stano Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Dobry wózek. Wnętrze akurat w najmniej atrakcyjnej kolorystyce i patrząc na kierownice ciężko wierzyć w przebieg. Mimo tego konkret fura. Bezawaryjności.
rav85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 przebieg oryginalny , w aso sprawdzony , pokrywa się z wpisami, niestety jak ktoś ma żrący pot w rekach to kierownica szybko się niszczy. fotele zawsze można wymienić na komfortowe w innym kolorze i kodowanie w aso ceny nie sa jakieś straszne na pewno taniej niż kupić dobre recaro z B6
Linarr Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 daje lekko gazu i V8 zaczyna ryczeć i się odpychać jak już Ci się znudzi ta moc to w 2016 możemy ją uturbić ale zapisać w kolejkę się musisz najlepiej już teraz :grin:
SHITERS Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Dobry wózek. Wnętrze akurat w najmniej atrakcyjnej kolorystyce i patrząc na kierownice ciężko wierzyć w przebieg. Mimo tego konkret fura. Bezawaryjności. hoho, mamy znawcę
rav85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 co do tego potu to tez tak mam , ręce mi się pocą odczyn kwaśny i np na nowej gałce z aso po roku czasu było juz widać ślady w miejscach gdzie skora miała styczność z reką
afroo. Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Zdjęć nie trzeba, lepiej nagraj jak to gada.
Gość harry19-19 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) po mieście w korkach pewnie ze 20 L w trasie zapewne z 12-13 , ciężko mi os więcej powiedzieć bo mam je od wczoraj , w aucie jest o wiele ciszej niż w a4 i teraz mam wrazenie ze płynę , daje lekko gazu i V8 zaczyna ryczeć i się odpychać wiem coś o pływaniu bo sam to poczułem a nawet nie czuję że jadę , a co do prędkości to już mi głowa boli więc opowiem wam , jadę sobie spokojnie i czuję tak jakbym jechał 120 km/h za chwilę patrzę na licznik a tu mam już180 góra 190km/h no jaja , no nie mogę przyzwyczaić się co do prędkości. Owszem komfort jest , prestiż tak samo Edytowane 3 Marca 2015 przez harry19-19
tropico Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 ładna sztuka oby się dobrze sprawowała z modów zmienił bym kolor dekorów, miałem takie same u siebie i jak dla mnie za jasne. Warto bylo by pomyśleć na fotelami komfortowymi, robią różnice i są jedną z tych rzeczy co odróżniają A8 od A6.
rav85 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Dekory zostaja, w a4 w zyciu bym kredensu nie chcial ale tu wygladaja calkiem calkiem z dodatkow za jakis czas wpadna stolki komfort z elektryczna kanapa tyl elektryczma klapa i tel BT wiecej w sumie nie potrzebuje :-) Edytowane 9 Marca 2015 przez rav85
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Marek to nie jest ta sztuka z zakupu kontrolowanego?
rav85 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Ja nic nie wiem podesleaz mi ten odcinek ? Blachy byly WE ta z programu to dizel ja mam benzyne Edytowane 14 Marca 2015 przez rav85
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 To to samo auto http://www.tvnturbo.pl/aktualnosci,1850,n/propozycje-dla-adama-limuzyny-z-v8-do-35-tysiecy,159773.html Bohaterem odcinka był mój znajomy, kupił jednak BMW
rav85 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Opublikowano 14 Marca 2015 Faktycznie moje auto , mozna gdzies obejrzec ten odcinek ? A moze nie bo sie jwszcze zalamie ze parcha kupilem
Rekomendowane odpowiedzi