47ja Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Witam mam problem z oryginalnym radyjkiem i muszę go wyciągnąć tylko nie wiem jak to zrobić żeby nic nie uszkodzić,pomoże mi ktoś ponieważ ja nie wiem zabardzo jak się do tego zabrać? jeśli był podobny temat to przepraszam ale ja nic nie znalazłem
jacekm Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Poprawnie nazywaj temat postu. Użyj szukajki. Było tego dużo Można specjalnymi kluczami do tego przeznaczonymi np : http://www.allegro.pl/item447647907_vw_audi_mercedes_klucze_wyjmaki_demontaz_radi.html Można tez pilniczkami, spinkami, opaskami metalowymi itp.
pwrlax Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Witam mam problem z oryginalnym radyjkiem i muszę go wyciągnąć tylko nie wiem jak to zrobić żeby nic nie uszkodzić,pomoże mi ktoś ponieważ ja nie wiem zabardzo jak się do tego zabrać? jeśli był podobny temat to przepraszam ale ja nic nie znalazłem Przerabiałem ten temat w B6 i można wyjąć radio bez specjalnego sprzętu. Zrób sobie dwie blaszki o szerokości 5-6 mm i grubości 1-12 mm wsuń w szczeliny pod porkętłami a poczujesz opór jakby sprężynki. Wsuwając delikatnie teblaszki wysuń radio- idzie bez problemu. Dla ułatwienia możesz wcześniej wysunąć panel z klimą pociągając go za dolną krawędź. Powodzenia,
Skrzypek Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 ja tam laduje dwie szprychy od roweru i radyjko wychodzi bez problemu :>
domelq Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 A u mnie pomimo próby wyciągnięcia za pomocą wyjmaków itp. NIC Poprzedni właściciel tak nakombinował przy tym radiu, że zatrzaski puszczają tylko z jednej strony... i zero koncepcji co dalej :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi