radekleg Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Forumowicze, nie mogę znaleźć podobnego tematu, a mam problem ze światłami zewnętrznymi, podświetleniami wewnętrznymi i innymi drobnymi, wkurzjącymi usterkami. Po pierwsze, słabo świecą ksenony, ciemno jak cholera. Po drugie ostatnio wyskoczyła kontrolka od samopoziomowania ksenonów. Po trzecie notorycznie przepalaja mi sie pozycyjne żarówki z przodu. Mam też problem z podświetlaniem schowka, wyłącznika świateł i niektórych nawiewów. Poszukuję dobrego elektryka / elektronika magika , ktory by troche poszperal i zna sie na rzeczy w Warszawie lub okolicach. Ja mieszkam w Legionowie, ale generalnie jakby jakis mistrz znalazł sie np. w Piasecznie, to tez nie ma problemu. Czekam z niecierpliwością na jakieś sugestie. Pozdro
soolek Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Zadzwoń 602 245 389 Mariusz, ma warsztat na Ochocie. Audi ma obcykane. Elektryka, mechanika i inne - sprawdzony przeze mnie i nie tylko wielokrotnie.
bialy986 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 http://panoramafirm.pl/mazowieckie,wołomiński,marki,kościuszki,39/autoelektron24_tomasz_zawadzki-zokeeb_pce.html Od siebie ich polecam.Ogarniali mi nie swiecacy 3 stop oraz poduche w kierownicy. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi