bouzuki Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Czym są podświetlone kontrolki licznika B7 kolor?Jakieś żaróweczki,czy diody?Nie świeci mi ta od świateł drogowych-zlelona.
Madol1 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Czym są podświetlone kontrolki licznika B7 kolor?Jakieś żaróweczki,czy diody?Nie świeci mi ta od świateł drogowych-zlelona. Diody smd
edekxp Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Zrób test zegarów, chyba też jest sprawdzenie kontrolek
Madol1 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Zrób test zegarów, chyba też jest sprawdzenie kontrolek Zgadza się, jest też wszystkich żarówek Czyli z wymianą będzie problem, Jeżeli masz zdolności manualne i umiesz obchodzić się z lutownicą to nie powinno być problemu
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Po pierwsze zielona lampka to nie światła drogowe a pozycyjne, po drugie w B7 kontrolkę tą mozna było wyłączyć vagiem i zapewne jest wylaczona
bouzuki Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 No wyłączona to nie jest,bo do pewnego czasu świeciła,a po jakimś czasie przestała.A ja jej VAG-iem nie wyłączałem.
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Przy tescie kontrolek tez nie swieci?
bouzuki Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Testu nie robiłem,bo nie wiem jak zrobić.VCDS-a mam.
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Laczysz sie z licznikiem -17, pozniej klikasz output test i przyciskiem next uruchamiasz kolejne pozycje testu
bouzuki Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Dzięki.Jutro się pobawię,jak autko wróci od mechanika po wymianie oleju. Zrobiłem test licznika kilka razy,ale nawet podczas testu kontrolka się nie świeci. Edytowane 8 Marca 2015 przez bouzuki
Rekomendowane odpowiedzi