boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 taaa tylko te kilka rzeczy robi cene zderzaki sufit stołki zawiecha....
Młody_drog Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Siemano Boseron brzydalu Dopiero Cie tu przyuważyłem, fajnie widze modzisz, nie odstajesz od reszty ! Było to auto na BT? Bo chyba mi umknęło Chyba przez tą cytrynówkę
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 siema Mlody to Ty mnie upiles tak.... nie pamietam ale ze zdjec cos mi świta bylo bylo tylko stalo na samym koncu stawki.... za rok ja Ciebie upije trzymaj sie Byku
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Boseron, przecież Ty pijany nie byłeś! tylko dobrze się bawiłeś
Młody_drog Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Hehe spokojnie! Bylo grzecznie ? pozdrawiam!
boseron Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Boseron, przecież Ty pijany nie byłeś! tylko dobrze się bawiłeś dokladnie tak jak mowisz Hehe spokojnie! Bylo grzecznie pozdrawiam!jak co rok
Rekomendowane odpowiedzi