kuba93 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Witam od kwietnia zeszłego roku jestem posiadaczem mojej A4. Jestem jej pierwszym właścicielem w Polsce. Niestety tylko 1.6 ale kupiłem ją w Niemczech po długich poszukiwaniach za przebieg, który wynosił 98 000 km, obecnie ma 135 000 km. Wcześniej już o niej pisałem ale bez zdjęć. Wyposażenie: -Elektryczne szyby przednie-Elektryczne i podgrzewane lusterka-ABS -ESP -4xAIRBAG -Climatronic -Regulowana w dwóch płaszczyznach kierownica Jak na razie dołożone: - Radio Pioneer DEH1700UB - Alufelgi Rial 18" - Ciemna szyba tył 100%
łukasz14bn Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 zacne audi:) powodzenia w modach:) i więcej fotek:) troche obniżyć i git
kuba93 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 zacne audi:) powodzenia w modach:) i więcej fotek:) troche obniżyć i git wiem wiem czekam tylko aż ten zawias się posypie i wtedy pójdzie w dół Dolożone kolejno XENON 6000K oraz żółte halogeny
marcinoa4b5 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 jeśli już to lepiej było pakować 4300k, powodzenia w użytkowaniu:)
Rekomendowane odpowiedzi