Gość Trzeniu Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 załóż jeszcze 50 takich samych tematów...
WoDzU07 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Wygląda nieźle jak na ten rocznik, ale powinien pójść lekko ku ziemi. BTW Co to za kolor? Jakiś czarnopodobny?
qoperek Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 oj beda zjebki od modow i innych tym podobnym (za tyle tematow) btw fajna tylko za wysoko siedzi yhy to chyba pozostane przy swoim zawiasie jutro na parkingu przy lucznice jest jakis spot :gwizdanie:
henias1987 Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 no wiem chcialem przyjechac ale mnie nie bedzie bo zaraz wyjezdzam ;/
szybki34 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Moja ślicznotka to mój temat.
henias1987 Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 nie bedziesz mi mowil co jest twoim tematem mosialbys go najpierw opatentowac
szybki34 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 nie bedziesz mi mowil co jest twoim tematem mosialbys go najpierw opatentowac Brak Ci inwencji na tyle, żeby inną nazwę tematu wymyślić.
Nowak_zg Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 widze chlopaki ze macie spory problem ... a na forum a4-klub od paru miesiecy jakis wysiew idiotow sie robi :/
taktuś Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 widze chlopaki ze macie spory problem ... a na forum a4-klub od paru miesiecy jakis wysiew idiotow sie robi :/ Nie idiotów, tylko młodzieży..., co w zdecydowanej mierze nie jest równoznaczne ,też jednak nie rozumiem i nie trawię tej części od której słyszę tylko: joł ziom, joł ziom, joł ziom henias- masz ładny zadbany sprzęt, lubię taki kolor
Gość Daymoon Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 kolorek jak mój ogólnie ładne autko jak na ten rocznik. dodaj kilka innych zdjęć. napisz co chcesz rezać itd. A ta gleba to konieczność
Rekomendowane odpowiedzi