sylvek1989 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam, 2 miesiace temu założyłem nową instalacje u gazownika który robił mi juz 3 auto:-) wstawil mi takie graty: Parownik silver Wtryski dragon Stag 4 plus Instalaca chodzi idealnie, spalanie min 10 l/100 max 14 srednio 13 l. Mam takie pytanie: - czy te podzespoły dadzą radę po chipie na mocy ok. 190 KM? - czy po ewentualnym chipie instalcja musi zostać wyregulowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Te okolice 190Hp da radę tylko po sofcie trzeba na nowo wystroić LPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo.a3 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Parownik silver moze silver jakos da rade, ale stroić trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvek1989 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ok dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi