marcintuchola Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Czas na pokazanie nowego nabytku AUDI A4 2.7 TDI multitronic 2009r. Miało być 3.0 TDI i przeróbka na RS4 ale zabrakło funduszy . Auto już kupiłem przerobione na S4 także trochę rezania odpadło. Wyposażenie: - MMI 3G HDD - bixenon - Fotele S4 elektrycznie sterowane - Kierownica FL + gałka zmiany biegów FL - Nakładki na pedały S4 - servotronic - Lampy tył neon - Zderzak S4 przód i tył - Lusterka S4 - hamulce S4 - dekory piano black - wydech S4 - alufelgi ori 18" zima - alufelgi ori 19" rotor lato Zmiany zrobione: - oświetlenie tablicy rej. ori LED z A6 - nowe klocki ATE - nowe wycieraczki przód i tył - nowe opony Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 245/35 r19 - klubowe ramki Plany są ale zobaczymy jak z czasem i kasą. Edytowane 30 Lipca 2015 przez marcintuchola
Kazek 1.9 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Piekna bryczka bezawaryjności i powodzenia w modach
peter22 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Super furacz Teraz ci pozostało wsadzenie quattro i skrzynia tip
marcintuchola Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Super furacz Teraz ci pozostało wsadzenie quattro i skrzynia tip hehe narazie skrzynia chodzi
slavko87 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Piękny bialas,czym się lepiej buja a4 czy a6?
marcintuchola Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 A6 dużo wygodniejsze, ale A4 też ma swoje uroki ;D
marcintuchola Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Pare rzeczy jest do zrobienia ale wszystko w swoim czasie fajnie ze sie podoba
griga-st Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 hehe narazie skrzynia chodzi Będzie pan zadowolony * Bardzo fajnie zrobiona. Cztery rury generalnie mi się nie podobają, ale to moje zboczenie. *pod warunkiem ze nie będzie upalane
Gibons Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Kolor super mody na plus widzę że nawet listwę w kokpit gość dorezał bo w ogłoszeniu była jeszcze srebrna.
exportsubripp Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 A jak tam te wszystkie systemy o ktorych koledzy mowili ze nie dzialają? Poprawiles to wszystko? Jak z pdc przód, naprawione ? Ps. Fura fajna, na plus modyfikacja przodu , drogi mod bardzo , ponad 10 k pln chyba wychodzi i roboty dużo. Fajne autko. Oby tylko wszystko działało jak trzeba.
jozek726 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 śliczna jest brakuje mi tu tylko panoramy
marcintuchola Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) A jak tam te wszystkie systemy o ktorych koledzy mowili ze nie dzialają? Poprawiles to wszystko? Jak z pdc przód, naprawione ? Ps. Fura fajna, na plus modyfikacja przodu , drogi mod bardzo , ponad 10 k pln chyba wychodzi i roboty dużo. Fajne autko. Oby tylko wszystko działało jak trzeba. PDC działa tylko muszę przycisk dorezac śliczna jest brakuje mi tu tylko panoramy fakt tego brakuje, zawsze na sufit można fototapetę przykleić Edytowane 9 Marca 2015 przez marcintuchola
skotmen Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Ładny Powodzenia w modach Edytowane 9 Marca 2015 przez skotmen
Rekomendowane odpowiedzi