NoJA Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Witam Zmieniałem dziś koła i zauważyłem urwane kable w lewym nadkolu. Zawaliłem bo nie zrobiłem zdjęcia mogę je jutro wrzucić. Wychodził tak jakby z grodzi a wchodził gdzieś pod plastik nadkola z góry. Myslałem ,że to coś od migacza ale on działa. Był chyba w takim plastikowym czymś też odpadło i się trochę zdeformował. Nie mam pojęcia co to bo niby wszystko działa.
jarfab0511 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Może czujnik zużycia klocków? Nie świeci ci się nie na blacie?
Madol1 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Ja bym obstawiał na kable od czujnika poziomu płynu spryskiwaczy. Masz pełen fis? Nie wyświetla błędu o braku płynu?
kvh Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Masz urwany czujnik poziomowania nadwozia-odpowiada za wysokość oświetlenia świateł mijania stosownie do obciążenia pojazdu.
NoJA Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Kabel od czujnika nie begnie czasem niżej ? ten jest u góry nadkola
Rekomendowane odpowiedzi