ryczi Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Witam. Mam A4 B5 1,9 tdi QUATTRO z pełnym FIS-em. Mój problem polega na tym , że przy otwarciu każdych drzwi na FISie pojawia się ikona otwarcia drzwi , zawsze pokazuje że są otwarte lewe drzwi i drzwi otwarte. Po za tym oświetlenie nóg i oświetlenie w drzwiach zaświeca się na 2 sek. i zaraz gaśnie. Może ktoś mial taki problęm.
bej Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Skoro pokazuje że drzwi są cały czas otwarte to mikrostyk w zamku do wymiany
jacek70 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Może wystarczy tylko wyczyścić i przekonserwować? Często to wystarczy.
ryczi Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 WITAM. Chyba źle się wyraźiłem. Chodzi oto że gdy otworzę obojętnie jakie drzwi tzn. prawy przód czy prawy tył to na fisie wyświetla się zawsze że są otwarte lewe i te drzwi które otwarłem. Może gdzieś jest zwarcie przy komputerze.
bej Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 A jak masz drzwi zamknięte wszystkie to nie pokazuje że lewe są otwarte??
ryczi Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 A jak masz drzwi zamknięte wszystkie to nie pokazuje że lewe są otwarte?? Gdy zamkniesz obojętne jakie drzwi do wszystko gaśnie. To się dzieje tylko przy otwarciu wszystkich drzwi oprócz przednich lewych
machina Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 A nie dokładał ktoś przypadkiem pełnego fisa? sprawdź kody wyposażenia czy miałeś fabrycznie pełny fis.
ryczi Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 A nie dokładał ktoś przypadkiem pełnego fisa? sprawdź kody wyposażenia czy miałeś fabrycznie pełny fis. Pełny FIS jest oryginalny nie dokładany.
Rekomendowane odpowiedzi