Lechotek Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 WItam. Poszukuje kogoś, kto podejmie się wymiany licznika z pół fis na pełny fis (licznik + manetka + kodowanie) na terenie Elbląga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fragless1 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Mogę Ci to ogarnąć, ale z czasem mam krucho, wiec musiałbyś trochę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechotek Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ile czasu by to zajęło ? Ewentualnie co musiałbym zakupić ? I z jakimi kosztami to się wiąże jeżeli chodzi o samą robocizne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fragless1 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Do kupienia licznik Full fis. Manetke do sedana mam w domu, cyba ze masz avanta, to trzeba kupić. I tyle. Czas, jak dobrze pójdzie, bez komplikacji, to godzinka albo 2. I jeszcze miska z czujnikiem, żeby sensor nie wywalał błędu. Jak masz miske z czujnikiem, to sprawa prostsza. Chodzi o czujnik poziomu i temp oleju. Teraz masz licznik z dwoma dodatkowymi zegarami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechotek Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Licznik wygląda tak, nie ma 2 dodatkowych zegarów (domyślam się, że chodzi o te po obu stronach na dole licznika). Wersja Audi to Avant także kupie manetkę. Zastanawia mnie tylko ten czujnik w misce. Można to jakoś sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fragless1 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Zajrzeć pod auto i sprawdzić czy w mmisce jest czujnik. Na necie są foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel060684 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 witam i ja sie podpinam do rozmowy u mnie padł fis wyświetla tylko 3 kreski i to wszystko ile by kosztowała naprawa podejrzenia odklejona tasma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel060684 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Bartek dałbyś rade naprawić fisa w mojej a4 sedan 96 rok i ile by to kosztowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fragless1 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ja fisa nie naprawiam. Trzeba szukać magika albo wysyłać, np. do aceef. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi