madson Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 witam szanownych kolegów mam nastepujący problem otóż świeci mi sie kontrolka check engine co po podłączeniu pod komputer daje błąd pt. ZBYT BOGATA MIESZANKA.byłem u kilku "fachowców" od Audi i nie wiedziei co to może być a jeden z nich powiedział ze można z tym jezdzic a jak sie wyswietli to kasowac co jakis czas i nie zwracac na to uwagi . zgóry dziekuje za jakies podpowiedzi
letallec Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Jakbyś miał większy opis błędu z jego numerem, to by było łatwiej
madson Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 opis błedu jest tylko taki a numeru niestety nie zapisałem.no nic może ktoś bedzie umiał coś podpowiedziec.
poziek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 niestety musimy wiedzieć dokładnie bo błąd składu mieszanki to hasło a nie wiemy czy ma za bogato, czy za ubogo... ale jeździć tak na długa metę nie wypada zacząłbym od wymiany świec na nowe i sprawdzenia cewek (nic nie przerywa? nie szarpie przy przyspieszaniu ? )
madson Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 właśnie napisałem że mieszanka jest za bogata -takie hasło sie wyswietla.a autko chodzi super bez zadnych problemów.ale spróbuje ze świecami może sie poprawi.dzieki
Rekomendowane odpowiedzi