dziadekM Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Witam. Kupiłem fele ale okazało się że gdzieś brakuje przy jednym z dekli tego druta zabezpieczającego. Chodzi mi dokładnie o taki drut http://img27.olx.pl/images_tablicapl/210986207_3_644x461_audi-s-line-dekielek-oryginalny-okazja-felgi.jpg Wiosna przyszła, felgi ładnie pomalowane a szkoda dekielka zgubić
Lukasz_N Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Kupujesz zwykły drut sprężynowy o odpowiedniej średnicy, wyginasz i masz gotowca.
C4NC3R Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Chyba jedynie aso i nowy dekielek ew. allegro. Lub przejść się po parkingach i "pożyczyć" od kogoś
dziadekM Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Opublikowano 21 Marca 2015 Spróbuję przerobić od dekielka co mam w ori zimówkach. Przemierzyłem oba druty i ten od zimówek jest trochę większy ale jak by go skrócić i zgiąć żeby był mniejszy...
dliwski Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 a macie jakiś patent na urwane zaczepy czy dekiel już na śmietnik?
Rekomendowane odpowiedzi