Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ee tam co z tego redukcja 5 t rpm i ogien :)

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 292,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe a pozniej Ci przyjdzie do domu wezwanie wzwiazku z art. 97kw :D ja tam wole juz nie ryzykowac:d jak sie ma 16pkt to chodzenie na nozkach staje sie co raz to bardziej realne :D

Opublikowano

21 lat - 16 punktów - hehehe - idealnie trafione w statystyke - hehehe :polew:

Opublikowano

no juz na dniach 22 lata :decayed::naughty: 90km/h w zabudowanym to juz jest 8pkt :] dostalem raz 10pkt jedz na trasie do kielc 50km/h na takiej drodze - nie da sie (akurat jeden raz pojechalem samochodem bez CB) ;p dwa razy za pasy i sie uzbieralo :P przez 3 lata ani jednego mandatu w tym roku jakis pech mnie przesladuje ;p a denerwuje mnie to tym bardziej bo wcale szybko nie jezdze :wallbash: ale naszczescie te 10 dostalem juz prawie rok temu wiec mi teraz gdzies zejdzie z kartoteki :) jak na tyle km co zrobilem przez ten czas to i tak nie jest zle :) No coz, kazdy kiedys byl mlody statystyki sa jakie sa nie ukrywam tego ze glownymi sprawcami wypadkow sa mlodzi, ale mimo wszystki nie uwazam sie za kozaka i smialo moge powiedziec ze jezdze normalnie- bezpiecznie, nie wszyscy mlodzi se glupi :)

Opublikowano
  • Autor

Żuczki.

Jest mały biznes...

Kumpel chce się pozbyć flaszki wódki w zamian za Vagowanie potencjalnie swojego 1,8 T.

Kto się zadeklaruje?

Termin i miejsce oczywiście do dogadania.

Opublikowano

za kaske to tylko na legalnym oprogramowaniu, bez problemów - samo spisanie danych statycznych kosztuje w warsztatach 50 zł więc tyle co dobra flaszka. zapiszą ci do pliku wszystko i masz co chcesz. przelecą ci auto automatem, odnajdą każdy moduł - zdiagnozują - jak dopłacisz to robią logi statyczne, co do dynamicznych to w warsztatach ciężko, nie chcą wiadać z kimś obcym i pomykać nie wiadomo czym 140 na godzine, a tyle masz na krańcowych obrotach przy dynamicznych logach.

tak czy siak polecam jakikolwiek warsztat z vagiem, są spece którzy robią to nawet od 30 zł

Opublikowano
:) moge spytac za ile by Vagowanie w Tarnowie u Roczniaka zrobili jutro ja będę miał badanie dokładne końcowe badanie żaby Vagiem. A nowinka od września będzie profesjonalna hamownia w Tarnowie :)
Opublikowano
  • Autor

Chętnie wszelakie propozycje. :)

Opublikowano

Witam i sory za nieobecnosc ale sesja mnie meczy :rant:

Opublikowano

co do roczniaka - odradzam

i z tą jego hamownią to też ostrożnie hehe

Opublikowano

Hornet - jesteś już martwy :thumbdown:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2008, 08:37 _________________________________________________co tam hamowani najnowocześniejsza w kraju stacja diagnostyczna na Szujskiego ze wszystkimi bajerami jake sa

Opublikowano

To jeszcze jakis ciptjuner by sie przydal.. :naughty:

Opublikowano

do tuningu do niemcy polecam - i oryginalne kości a nie żadne modyfikacje - nie pasi wkładasz stare kości i heja

Opublikowano

Nein.. :)

Opublikowano

co nein ?

Opublikowano

Po co do Niemiec po c*pe jak mozna do Wawy.. :decayed:

Opublikowano

kto k**wa ramki bierze jeszcze ? ja ykk i ktos jeszzce?

Opublikowano

ja fcem ramki do tablic i czekam na 2 edycje :>

Opublikowano

ok jest na juz 4 osoby

amrys 2 szt

czaki 2 szt

ykk 2 szt

darthdevil 2 szt

łącznie 8 szt

kto jeszcze zeby wszystko bylo na jedna paczke[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2008, 08:49 _________________________________________________ja ją moge na siebie wziasc

Opublikowano

jaka cena za 1 ?? bo mzoe bym sobie zapodał :)