Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha jakie haslo ykk! zaras bede ogladac i komentowac;)[br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 17:47 _________________________________________________Moga byc :P nie ma moich ostatnich 2fotek ! alusow angeli i rurek horneta heh :thumbdown:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moga byc :P nie ma moich ostatnich 2fotek ! alusow angeli i rurek horneta heh :thumbdown

TTom3k zapomnialam o nich..... :embarrassed:

Wrzuce jak bede w domku..... :)

Opublikowano

Dobre sa, jakie sa.. :naughty:

Chociaz nawet warunkow nie bylo do robienia fot.. :rolleyes:

Opublikowano

Moga byc :P nie ma moich ostatnich 2fotek ! alusow angeli i rurek horneta heh :thumbdown

TTom3k zapomnialam o nich..... :embarrassed:

Wrzuce jak bede w domku..... :)

Spoko :)

Opublikowano

Ahhh piekne zdjecia :>

Zgadzam sie.. :naughty:

Opublikowano

L3Vy a propo kół 16' to ty się nie bój :wink4: ja mam 205/55/16 i jest super lepiej się prowadzi i nie nosi auta przy duzych prędkościach :wink4: jest tak :th: 195/60/15 dobre jest na zime ...

spoko foty :th: ykk dawaj password :polew:

Opublikowano

Nastepnym razem ustawka w Moscicach i robimy foty, a nie ze kazdemu nagle gdzies sie spieszy.. :naughty:

Opublikowano

Nastepnym razem ustawka w Moscicach i robimy foty, a nie ze kazdemu nagle gdzies sie spieszy.. :naughty:

no spoko.. tylko jak ja bede na nowych kołkach bo inaczej to sie nie poakzuje :) i jak auto umyje ehhe

Hornet A4 to Ty byłeś tym starem w Krzyżu dzis koło 10 ???[br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 14:51 _________________________________________________aha potrzebuje kupic 2 kierunki... białe - kształt ORI

Opublikowano

L3Vy jedz do Skody.. :naughty: :naughty:

Ja mam 1 do oddania.. :naughty: bo drugi sie uszkodzil przy wyjmowaniu.. :naughty:

Opublikowano

L3Vy jedz do Skody.. :naughty: :naughty:

Ja mam 1 do oddania.. :naughty: bo drugi sie uszkodzil przy wyjmowaniu.. :naughty:

alebiały masz ?? jak takto bym se od Ciebie jeden zapodał :P

Opublikowano

L3Vy bialy, bialy.. Bo wymienilem na te co teraz mam (bardziej przezroczyste) tylko musze pogrzebac w garazu.. :)

Opublikowano

ok :D jak cos to sie odezwij ja spinkalam na uczelnie :)

hehe ykk ale widze ze Ty A4 to wszędzie dostrzeżesz :D a w strzególnosci moją...

wczoraj widziałem A4 czerwoną nablaszkach KDA po tuningu...z CB na bagażniku :) odmrugał :D

Opublikowano

L3Vy ja szedlem na zajecia, a Ty akurat wyjezdzales.. :naughty:

Opublikowano

L3Vy juuuuuuuuuutro popatrze.. :kox:

Opublikowano

L3Vy juuuuuuuuuutro popatrze.. :kox:

oKKKKKKi :P

ykk widziałeś może ta A4 w DT ?? [czerwień bez znaczka - cos ala fura Schudera :D]

Opublikowano

L3Vy nie.. :cool:

Ale chcialbym widziec ta, o ktorej mowil Slawek. Ta z TAAAAAAAAKIM wydechem.. :polew:

Opublikowano

L3Vy no nie pamiętam :mysli: a co widziałeś mnie ?

zakladam spryskiwacze do reflektorów :cool: juro poskladam zostało mi tylko połączyć węzyki :decayed: i bedzie gites :>