Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fotki to najlepiej w lecie przy wypicowanych furach :) alusach ...:)

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Fotki to najlepiej w lecie przy wypicowanych furach :) alusach ...:)

To jak będzie robiony konkurs piękności, ale na "normalnych" spotach też warto fotki cykac.

Będzie co wpakować do albumu jak już stronka klubowa powstanie :biggrin:

Opublikowano

stronka klubowa ? .. ciekawe kto by sie tym zajal :)

:a4fan: na kolpakach tez ladnie wyglada :bicz:

dzis od 18 bede sie bujal po tarnowie .. i tak mi zejdzie chyba do 21 :P .. jak cos to trabic na srebrna strzale :twisted:

edit:

ma ktos moze czerwona A4 w dieselku .. widzialem 3 chlopakow w audi i moze to ktos z forum :) .. zjezdzala z obwodnicy ;] .. wczoraj :) ( nie dalem rade doscignac bo skrecila :bicz:

Opublikowano
  • Autor
stronka klubowa ? .. ciekawe kto by sie tym zajal :)

Hugo zdaje sie już nad tym pracuje :biggrin: :audi:

[ Dodano: 06-03-2007, 10:49 ]

No, chłopaki.

Jestem w ten weekend w Tarnowie.

Może jakiś spocik?

Niestety nie dotrę w piątek na 19 - tak jak się TTC spotyka.

Może jednorazowa zmiana terminu na sobotę po południu?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

lato przyszlo :wink: a Tarnow sie jeszcze nie spotuje?? Co z Wami? :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

hehehe. Tarnów się spotuje, co tydzień, ale w ramach Tarnowskiego Tuning Klubu

http://www.ttclub.fora.pl/

Teoretycznie wiem dużo, bo przeglądam ich forum, ale niestety nie udało mi się jeszcze na spota dotrzeć (nie udaje mi się po pracy, jak przyjeżdżam z Wawy w piątek na 19,00 dojechać) :biggrin:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra chlopy trzeba cos z tym zrobic :bicz: Coraz wiecej a4 widze po tarnowie i to przewaznie mlode osoby a na forum jest tylko garstka ;/ Czekam na ramki klubowe moze ktos na nie zerknie jak bede jezdzic po miescie. A co do spotow....TTC sie spotyka ale tam jest tylko jedno audi ...niestety ;/ chlopaki bardziej szaleja bmw dlatego bardzo zadko tam wpadam. Musimy konkretnie podejsc do sprawy ;] Moze niech kazdy napisze w tym poscie kiedy ma czas i kiedy moglby sie spotkac na jakas godzinke gora dwie - zalerzy od pogody i samopoczucia ;) Spotkania napewno odbywaly by sie w weekendy - piatek? sobota? niedziela? godzina pewnie pod wieczor....moze tak jak TTC kolo 19 ? ....NIECH KTOS SIE ODEZWIE W TYM POSCIE Z TARNOWA I WESPRZE MNIE! :):a4fan:

Opublikowano

a moze tarnów zawita do krakowa?? szykuje sie mega spocik - jak narazie 22 A4 i ok 15 A3... bedzie KOX :afro:

Opublikowano

Panowie a moze wybierzecie sie w Tą Niedzielę do Krakowa na spota?? Organizujemy dużego spota wraz z Atrójkami zbiórka w niedzile 20 stego o godzinie 17 stej w Galerii Kazimierz na ostatnim piętrze parkingu ( dach ) serzej w temacie krakowskie spoty na pierwszej stronie.

ZAPASZAMY ZAPRASZAMY ZAPRASZAMY ZAPRASZAMY ZAPRASZAMY

Opublikowano

ale sie cuberos zgralismy :grin:

Opublikowano

Hmmm...nom wszystko pieknie ladnie tylko te 100zl za paliwo troche boli :P A pozatym jak ciezko jest spotkac sie w Tarnowie to do Krakowa pewnie by nikt nie pojechal ;/ Zobaczymy moze sie ktos odezwie w tym poscie z Tarnowa.

Opublikowano

ja moge w soboty i niedziele kolo 19 wtedy akurat szkole koncze ;)

Opublikowano
  • Autor

Jak ustalicie sobotę, to podczas moich tarnowskich odwiedzin na pewno będę się zjawiał. Ale bierzcie pod uwagę przede wszystkim własne możliwości.

Opublikowano

Ok spoko ...a co z reszta? chyba wiecej nas tu na forum z Tarnowa?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

FOCHemot Konkurso – szybkie wiadomości.

Szanowni Panowie, no i piękne Panie – koniec propozycji, czas na głosowanie,

Tutaj macie wątek : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11319.0, weźcie to na głowę – wybieramy FOCHA, ale nie osobę,

Jeden głos oddaje każdy, byle nie na siebie, jak się coś pochrzani to Hugo … ochrzani :wink::polew:

Nikt się nie ociąga-ma być dużo głosów, w końcu na tym Forum cztery tysie (? :shocked:) osób

Do piątku, południa potrwa głosowanie, no, a zaraz potem Zwycięzcy ogłaszanie,

Opublikowano

LUDZISKA Z TARNOWA I OKOLIC DAJCIE O SOBIE ZNAC W TYM DZIALE! Trzeba wkoncu zorganizowac spoty ale widze ze tylko 2-3 osoby z forum sie oddzywaja tutaj;/

Opublikowano

no wirtam jestem z tarnowa ale w tym momencie zamieszkuje w Angli wiec spot odpada chodz napewno bym sie zjawil.. bede w tarnowie ok 27 lipca wweic jesli cos bedzie to napewno zagladne.pozdr

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ehh a Tarnow dalej spi ...chyba sie przeprowadze bo wstyd :bicz: niby tyle audiczek jezdzi po tarnowie a nikt sie tu zbytnio nie udziela ;/ A goscie z audic zamiast cos pogadac o furaczu ruszaja ze szpanerskim piskiem opon ;/ ŻAL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jak widać nie ma.

Słuchajta. Trzeba sie zorganizować nawet w tak małym gronie - reszta zobaczy, że coś sie dzieje i samo zacznie się kręcić.

Planuję przyjazd do Tarnowa w weekend 14-16,09,2007 i proponuję następujaco:

- pierwsze szybkie tarnowskie spotkanie (ok 1 godziny, tyle na pewno wygospodaruję)

- proponowana miejscówka: koło Maranto na Romanowicza (może uda się załatwić jakieś promocyjne pizze ;) - zobaczy sie później)

- proponowany czas - godziny popołudniowo-wieczorne (w zakresie 16-18)

- wyślemy info do wszystkich zarejestrowanych jako T-ów

- jak będzie nas tylko 3-ch to też dobrze

Co Wy na to?

Opublikowano

wit.s ja jestem za. Mysle ze bedzie dalo sie cos zakombinowac.. :)