czaki22 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 dzwonisz do aso podajesz vin i rozm wiasz z panem/pania - tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 no tyle to wiedziałem tylko czy w VW powiedzą czy lepiej od razu do OOOO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 vw nie udziela informacji w temacie AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/344522-bukowina-tatrzanska-2016-watek-informacyjny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ale tu amen jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Pany nie ma co narzekać tylko trzeba się zorganizować na spota Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 to kiedy , piatek 18sta ? ? ile ludzi ze mna 2 auta kto jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Mi pasuje zróbmy może o 18.30 żeby każdy się na spokojnie wyrobił. .. ja też postaram się wyciągnąć 1-2 samochody... ze sobą. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 ok blizej terminu sie odezwe co i jak ustalmy miejsce, proponuje parking kolo strazy na gorce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jak nic nie wypadnie to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 no wlasnie i tu jest problem, albo sie umawiamy albo nie jest spot i tyle nie trzeba stac 2 godzin mozna sie poznac w pare minut wpasc i tyle jest fajnie sporo sie mozna dowiedziec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja na 100% będę... ,, myślę że można się zmobilizować raz na rok..... Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Dumel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To 18.30 dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 jua wpadne na chwile bo siedze z dzieciakami 18,30 koło strazy na górce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Mam podobna sytuacje tez bede 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 dumel po co pisac cos o 100% ? nie rozumiem, dziekuje przybyłym za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 dumel po co pisac cos o 100% ? nie rozumiem, dziekuje przybyłym za spocika Niestety Wojtku ale ani trochę nie spodziewałem się, że spędzę połowę wczorajszego dnia na pogotowiu... Pozdrowienia dla całej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zrobi sie cieplej to liczymy na wieksza frekfencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 tak jest , proponuje 14 maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi