Misieka4b5v6 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dzięki za info kolego ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxido Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem A4 wcześniej było A3 Dzieje się coś ciekawego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_20vT Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W dniu 14.04.2020 o 21:13, Oxido napisał: Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem A4 wcześniej było A3 Dzieje się coś ciekawego ? Dzieje się to co zawsze. Pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 tak po latach napisze, nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporeira Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Szukam dobrego mechanika, który dobrze ogarnia tematy z automatyczną skrzynią biegów. Kogo możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporeira Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Jest ktoś z Tarnowa kto ma Odisa i pomógłby mi zrobić adaptacje skrzyni automatycznej 0AW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi