Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po 2 godzinach gry żadnego trofeum.. :kwasny:

boś lama :decayed:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widział kto DIABLO III na PS3? Warto czy to taka napier... dziecinna? :decayed:

Opublikowano
A tak w nawiasie panowie na xbox360 przy Tv 50" lepiej grać na 1080i/1080p czy może rozdzielczość 1680x1440 chyba o ile dobrze pamiętam . Tv jest Full HD Led .

:eusathink::eusathink::eusathink:

Opublikowano
A tak w nawiasie panowie na xbox360 przy Tv 50" lepiej grać na 1080i/1080p czy może rozdzielczość 1680x1440 chyba o ile dobrze pamiętam . Tv jest Full HD Led .

A to nie wybiera Ci automatycznie rozdzielczości? Ja mam plazme samsunga 51' ale nie zwracałem nigdy uwagi na jaką rozdziałkę się przełącza a nic nie kombinowałem w opcjach:eusathink:

Opublikowano

A to nie wybiera Ci automatycznie rozdzielczości? Ja mam plazme samsunga 51' ale nie zwracałem nigdy uwagi na jaką rozdziałkę się przełącza a nic nie kombinowałem w opcjach:eusathink:

Automatycznie po zakupie konsoli wywaliło mi na 1080p i gdy poraz pierwszy włączyłem FORZE4 i zagrałem to myślałem że jeb..e w kalendarz bo grafika była żałosna dopiero po zmianie na właśnie 1680x1440 gra nabrała wyglądu . I tak się zastanawiam czy to tylko u mnie czy każdy gra na owych ustawieniach

Opublikowano

Panowie podpowie mi ktoś czy można już gdzieś w necie zamówić FIFA14 na Xbox360?

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ----------

Już zamówiona :wink:

Opublikowano

Automatycznie po zakupie konsoli wywaliło mi na 1080p i gdy poraz pierwszy włączyłem FORZE4 i zagrałem to myślałem że jeb..e w kalendarz bo grafika była żałosna dopiero po zmianie na właśnie 1680x1440 gra nabrała wyglądu . I tak się zastanawiam czy to tylko u mnie czy każdy gra na owych ustawieniach

jest tu ktoś kto ma xboxa i mógłby mi odpowiedzieć jak mają w ustawienich grafiki żeby była jak najlepsza,?

Opublikowano

Musisz dać na 1080p/i wtedy masz rozdziałkę full hd czyli 1920x1080 w inne się nie baw.

Opublikowano

A teraz najważniejsze pytanie czy podczas gry Online na konsoli Xbox i Ps3 w tą samą grę można się spotkać ?? Bo kumpel ma Ps3 a ja mam xboxa i tak się zastanawiamy czy podczas gry w GTA 5 będzie można się spotkać wkońcu online to online gra w ogólnoświatowej sieci a nie tylko sieć danej konsoli :dontknow::dontknow:

Opublikowano
A teraz najważniejsze pytanie czy podczas gry Online na konsoli Xbox i Ps3 w tą samą grę można się spotkać ?? Bo kumpel ma Ps3 a ja mam xboxa i tak się zastanawiamy czy podczas gry w GTA 5 będzie można się spotkać wkońcu online to online gra w ogólnoświatowej sieci a nie tylko sieć danej konsoli :dontknow::dontknow:

Z tego co mi wiaodmo narazie nie ma takiej opcji, masz x-a grasz z ludzmi co mają x-a, masz ps3 grasz tylko i wyłącznie z ps3:wink:

Z innej beczki dalej walcze z nagrywarką i drugą płytą GTA:wallbash:8 płyt już zmarnowane, jeszcze trochę i wyjdzie mnie tyle samo co nówka:facepalm:

Opublikowano

Z tego co mi wiaodmo narazie nie ma takiej opcji, masz x-a grasz z ludzmi co mają x-a, masz ps3 grasz tylko i wyłącznie z ps3:wink:

Z innej beczki dalej walcze z nagrywarką i drugą płytą GTA:wallbash:8 płyt już zmarnowane, jeszcze trochę i wyjdzie mnie tyle samo co nówka:facepalm:

Albo będziesz do jutra walczyć zmarnujesz kolejne 8 płyt a grać dalej nie będziesz i pójdziesz po ORI :jerk:

Opublikowano

panowie kto tu gra w fife 13 (PS3) ?

Opublikowano

Szafa ja mam dobrze nagrane GTAV :wink:

Opublikowano

dostałem GTA V na urodziny dzisiaj żona ma po pracy przywiezc zacieszam jak dziecko mam nadzieję że mnie gra nie zawiedzie :) to z kim będzie można pograć ? kto ma wersje x z internetem ? :)

Opublikowano
dostałem GTA V na urodziny dzisiaj żona ma po pracy przywiezc zacieszam jak dziecko mam nadzieję że mnie gra nie zawiedzie :) to z kim będzie można pograć ? kto ma wersje x z internetem ? :)

hahahah , nikt :D

Opublikowano
Szafa ja mam dobrze nagrane GTAV :wink:

Ja dziś spróbuję na pendrive nagrać:naughty: Szkoda że jestem uzależniony od qmpla a ostatnio ciężko znaleść wspólny czas na wypalenie kolejnych kopii:kwasny:

Opublikowano

łooooooooooooooo to masz dobrą żonkę :decayed::decayed:

Opublikowano

A ja juz w los santos mieszkam ;D penasu5u.jpg

Opublikowano

Kuźwa myślałem że to książka :polew:

Opublikowano

łooooooooooooooo to masz dobrą żonkę :decayed::decayed:

do tego ciocia jej zmarła i jedzie na pogrzeb nie żebym się cieszył...ale rozumiecie chyba mnie :D

ps. jak dodać emoty bo nie mam takiej opcji :/ ?