Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mnie od fabrycznych ledow niebieskich na wiatrakach bardziej interesowaly gabaryty i air chlodzenie :wink: ktore jest przecudowne :shock3: jak przystalo na typowa Gamer Case :decayed: 4 lata temuvjak ja kupowalem, byla nr.1 dla graczy.

Antec Twelve Hundred Gaming Case | Antec Twelve Hundred,Twelve Hundred,Antec Computer Case,Computer Case,Chassis,Antec Twelve Hundred Gaming Case Performance Review

antec 1200 case | eBay

Mnie wystarcza i led nie przeszkadza :grin: tym bardziej, ze plyta asus tez fabrycznie jest podswietlona na niebiesko :decayed:

ps. w dodatku mozna ledy wylaczyc oddzielnie :wink: i wiatraki rowniez regulowac recznie.

---------- Post dopisany 27-01-2013 at 04:31 ---------- Poprzedni post napisany 26-01-2013 at 17:19 ----------

Po dokonanych zmianach... ojjjjjjjj... ta karta to MASZYNA !!!

Ustawienia/overclock przez MSI Afrerburner i MSI Kombustor przeszly moje wszelkie oczekiwania :shock3:

...podkreta jaka obecnie jest zapisana wyszla

GPU Clock - 1359 MHz

Memory -1720 MHz

choc wiatrak musi gnac na 80% :kwasny: glosno

a zerwalo ekran :polew: przy max pamieci 1890MHz :shock3::shock3::shock3: wiatr 100%

ps. program GPU-Z :wink:

Idealna noc pod testy dla wymagajacych gier. Nvidia i ten model doslownie mnie powalily...

ale mysle, ze dam rade do rana :polew: ... ale teraz gry wygladaja :shock3: moje dwie starocie ATI 4870x2 tego nie dawaly :shock3:

Zrób test w 3DMark 11 i wtedy się zobaczy możliwości,a tak to...

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ----------

misqkrk i7 3770k dobry wybór,tylko proponował bym zrobić to co ja ze swoim 3570k czyli wymienić pastę po IHS.I jest chłód i lepsze możliwości OC.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to moj pierwszy test 3dMark11 basic edition wersja 1.0.3.0 bez podkrety procka i ramu

tylko karta krecona pod ten test na GPU clock - 1244MHz i memory na 1591MHz

3DMark score - P10372

a Graphics Score - 11714 :whistling:

Musze jeszcze poczytac i sie pobawic tydzien, dwa i po podkrecie ramu i procka na np.4.8GHz wyjdzie lepiej :wink:

ile u was wyszlo ?

Opublikowano

Daj link do 3DMarka.

---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

Masz mój procek był jeszcze przed wymianą pasty na 4.5Ghz grafa na 1240Mhz.NVIDIA GeForce GTX 670 video card benchmark result - Intel Core i5-3570K Processor,MSI Z77A-GD55 (MS-7751) score: P9956 3DMarks

Opublikowano

Procek masz na 4.8 ja na 4.5 a wynik słabszy o 1000pkt na physics score i to jest właśnie różnica między SB a IV.Grafa tak samo szału nie ma zobacz gościa z forum wykręcił na swojej 680 od MSI Lighting.NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i7-2600K Processor,ASUSTeK COMPUTER INC. SABERTOOTH Z77 score: P12076 3DMarks

Opublikowano

procek mam na 3.3 GHz :wink: pisalem wyzej... nie na 4.8 GHz jak piszesz :wink:

wiec wyszlo BDB przy samej podkrecie karty :naughty:

Opublikowano

To 3DMark źle pokazuje jednak różnica będzie.

Opublikowano

no dziwnie 3DMark pokazuje bo jest 3.30GHz i core speed 3415.8 MHz pod CPU-Z :wink:

Opublikowano

a turbo nie używasz?

---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

Tak sobie przeczytałem na spokojnie i bajki to możesz opowiadać ale nie wiem komu że na 3.3 masz taki Physics Score.

Opublikowano

tak bylo turbo :wink: nagram filmik i zrobie foty przy tym samym setupie to zobaczysz. Odpale CPU-Z, GPU-Z i 3dMark11... ale juz w nastepnym tyg.

ps. praca :wink:

...bajek nigdy nie opowiadam, nie mam zwyczaju w ten sposob sie "dowartosciowywac" :wink:

---------- Post dopisany 28-01-2013 at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany 27-01-2013 at 23:33 ----------

Tak sobie przeczytałem na spokojnie i bajki to możesz opowiadać ale nie wiem komu że na 3.3 masz taki Physics Score.

No to prosze wlasnie pobilem ten wynik :whistling:ktory jest dla Ciebie bajka :wink:

Bez podkrety procka oraz pamieci tak jak wyzej pisalem i tym razem bez TURBO mode i tym razem procek 3.2 :whistling:

3DMark Score P10594

Graphics Score 11659

Physics Score 8407

NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10594 3DMarks

i tyle w temacie :hi:szkoda, ze tak watpisz w to co pisze...

Opublikowano

Panowie może założę nowy wątek o podkręcaniu różnych podzespołów, dyskusji, poradach na ten temat itd bo tutaj o grach i kto co gra piszemy :whistling:

Opublikowano
Opublikowano

Masakra aż mnie ciśnie by kupić kompa wypaśnego jak widzę taką grafę:slina:

Najlepiej GF GTX 690 tylko ponad 4 tys zł za samą kartę dawać to masakra :grin:

Opublikowano

Mialem ja brac ale to bzdura... Lepiej wybrac 670 lub 680...

a puzniej jak nie wystarcza dwie w SLI, gdy mowimy o zielonych :wink:

Jako pierwsze odpalilem przy nowej karcie stare MW3 i zaliczylem :shock3: 4letnie radki 4870x2 tego nie dawaly :wink:

Filmy przedstawiajace gry z Tuba tez wygladaja gorzej :hi: nawet w Full HD 1080, niz real z ta sama gra przed TV badz monitorem :wink:

Konsole nowej generacjii o ktorych kiedys pisalem, tez beda mialy bardzoooo ale to bardzoooo slaba grafe w porownaniu do obecnej na PC... i nie mowie tu o GTX690 lub ATi 7990 :wink: bo konsole z taka wydajnoscia beda moze za 20 lat :polew:

Warto Pawel cos z tym zrobic jak tak lubisz gry :wink:

Opublikowano

Konsole nowej generacjii o ktorych kiedys pisalem, tez beda mialy bardzoooo ale to bardzoooo slaba grafe

to chyba normalne ??? tylko ja na konsoli na luzie pogram 5 lat a ty w tym czasie wsadzisz w swojego 15 koła. uwierz mi ,ze nie kazdemu zalezy na grafie :wink:

Opublikowano

Wszystko zależy kto ma jakie wymagania i jeśli nie liczy się z kasą to zawsze będzie miał na Topie grafikę, ja mam kompa od 2007r i pasowało by w końcu nowego kupić bo mowa o jego modernizacji już nie ma sensu, sprzedać za parę groszy i kupić nowego, jedynie rok temu w listopadzie nie potrzebnie kupiłem prawie za tysiaka GTX 560 Ti a jak bym wiedział że prawie nic z niego nie będę korzystać to kupił bym wówczas za pół ceny jakąś grafikę i połowę bym zaoszczędził.

Lubię strzelanki z dobrą grafą i w takie bym chętnie pograł na kompie z wypaśną grafiką bo X360 używam do pozostałych gier.

Ale nachodzi pytanie czy jest sens wydawać 4-5 koła na kompa by jarać się nowymi grami czy za 3 tys kupić w miarę ok i też będzie spoko.

Jak bym miał się bawić w taki zakup to wolałbym uderzyć z wyższej półki niż zmieniać co chwile podzespoły, temat rzeka.

Opublikowano
temat rzeka.
dokladnie...

ale przy kreconym 680 powinno byc dosyc na jakies 2-3 lata puzniej dokupisz jeszcze jedna karte i w SLI da rade moze na kolejne 2-3 lata :wink: a wtedy te karty beda 60% tansze :wink: tak to juz jest z tymi PC zabawkami :grin: jak chcesz grac plynnie na FULL :kox:

Dlatego zlozylem optymalny zestaw z mozliwoscia dodania w przyszlosci kolejnej karty...

ps. Tak jak juz chyba z 5 razy :polew: pisalem rok 2013 po wzgledem gier bedzie :shock3::shock3::shock3:

Czy warto sam zadecydujesz... :wink: proponuje podjechac do jakiegos kolegi z mocnym PC to latwiej bedzie podjac decyzje :grin:

ps. jak lubisz pograc padem od Xa360 na PC to - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lub kupic starsza ( biala ) kilkuletnia wersje...

---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ----------

Konsole nowej generacjii o ktorych kiedys pisalem, tez beda mialy bardzoooo ale to bardzoooo slaba grafe

to chyba normalne ??? tylko ja na konsoli na luzie pogram 5 lat a ty w tym czasie wsadzisz w swojego 15 koła. uwierz mi ,ze nie kazdemu zalezy na grafie :wink:

za 5 lat i tak bedzie lepiej ta sama gra wygladala na PC :wink: przy mniejszych detalach :whistling:

choc wierze, ze nie kazdemu na tym zalezy :wink:

Opublikowano
[

za 5 lat i tak bedzie lepiej ta sama gra wygladala na PC :wink: przy mniejszych detalach :whistling:

nie o to mi chodzi. Bardziej o to , ze wkladam plyte i jebie mnie to czy pojdzie/czy nie , czy bedzie sie cięło , czy musze wsadzic nowa karte graficzna za 5k pln :wink: