Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem :wink: jest wygoda i mozna brac smialo nawet na wakacje :whistling: ale tak jak pisalem bez problemu bedzie chodzic i na wyzszych detalach

niz ta sama gra na konsole. Liczne mody, dodatki itp. ktore poprawiaja grafike gry bez katowania karty graficznej

Moja stara 4 letnia karta ATi 4870x2 dalej uciagnie na max detalach Assassin's III z przycina w akcji wystarczy zredukowac detale i jest pelna plynnosc !!!

+ nowe sterowniki do karty graficznej, ktore znaczaco wzbogacaja i polepszaja jej dzialanie.

To sa fakty...

znam takze ludzi, ktorzy maja mocne PC i 2 konsole :decayed:

sam kiedys tak mialem...

Zdaje sobie rowniez sprawe, ze kazdy ma inne potrzeby i priorytety, tyle w temacie z mojej strony :wink:

---------- Post dopisany 01-02-2013 at 02:54 ---------- Poprzedni post napisany 30-01-2013 at 17:59 ----------

Top Gun 2013 :naughty:czyli Ace Combat Assault Horizon - do takich gier pad nadaje sie idealnie :kox:

ps. polatac na konsoli rowniez mozna :wink:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciałem w tą serie od czasów PsOne , za***iste strzelanki :wink:

Opublikowano

Przyznam, ze ciekawa odskocznia od typowych gier :wink: latanie:dance2:swietny relaks i BDB grafika :shock3:

Wczesniej gralem tylko w Hawx 1 :wink: ale ta mnie sie bardziej podoba :kox:

Opublikowano

Ta seria charaktryzowała i charakteryzuje sie wlasnie tym , ze ma za***ista grafe , nawet na PsOne/Ps2 była miazga :slina: . Musze pociorac na Xie bo jakas tam czesc mam :wink:

Opublikowano
  • Autor
Konsole nowej generacjii o ktorych kiedys pisalem, tez beda mialy bardzoooo ale to bardzoooo slaba grafe w porownaniu do obecnej na PC... i nie mowie tu o GTX690 lub ATi 7990 :wink: bo konsole z taka wydajnoscia beda moze za 20 lat :polew:

bo kto do konsoli wsadzi karte za kilka kafli? nikt.

Bez sensu takie dywagacje o jakosci, konsole zawsze beda mialy ciut gorsza grafike, ale Remik nie pociesze Cie... coraz wiecej bedzie portów (juz nawet tak jest) z konsol na pecety, a za pare lat kazdy bedzie mial w d*pie produkowanie gier pod pecety.

Dlaczego? Bo mocno rozwija sie mobile, za 2-3 lata spora czesc gamingu przeniesie sie na tablety, konsole czeka juz ostatnia generacja, bo nastepna to bedzie "chmura" - czyli bedziesz gral z poziomu TV, a nie puszki stojacej obok. Miejsca dla pecetow juz nie bedzie. Gwarantuje Ci to :)

Opublikowano

Moze i tak bedzie zobaczymy... ale uwazam, ze w przyszlosc wyjdzie troche inaczej :naughty: dalej bedzie krolowalo mocne PC ale juz tylko pod stalym netem ludzie beda mogli sie bawic :whistling: lub wymysla rewolucje w zabezpieczeniach...

dlaczego ? zysk $$$$ raczej gwarantowany tym bardziej, ze produkcja gry robiona jest na kompach a dodac ta sama gre na platforme PC to zaden problem... :wink: aaaa i gratisy nie beda chodzic juz za free :naughty:

wpominales o grafice...

no i juz po wrozbach :grin:

ps. Warto testowac Wiedzmina 2 ??? ogolnie jest polecany choc nie gralem wczesniej w tego typu gry :wink:

... bo Assassin's to troche co innego :decayed:

---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ----------

heh ale jaja po zainstalowaniu gry Wiedzmin 2, dodatkowy komercyjny ori patch

ma tylko 10.55 GB :shock3::grin: bez zadnych modow :whistling:

Do tego gra jest bardzo wymagajaca jezeli chodzi o sprzet...

Opublikowano

ps. Warto testowac Wiedzmina 2 ???

wiedzmin wyjebany ale watpie czy Tobie podejdzie :wink:

Opublikowano

spokojnie na max w dx11 bedzioe biegac !!! widziales jak wykrecilem nowa karte i procek...

Wszytko polknie przez ten rok na maxie :wink:

Mam prawie 40% lepsze osiagi niz I5 4.6 GHz + 7970 bez oc :whistling: przy podobniej cenie za sprzet :decayed:

Koles ma i5 2500k krecony na 4.0 GHz i az 2 x 7970 !!! czyli dwie karty graficzne, ma tylko troche ponad 1100 punktow wiecej :whistling::whistling::whistling:

AMD Radeon HD 7970 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,MSI Z68A-GD65 (G3) (MS-7681) score: P12167 3DMarks

a tu jest moj SETUP pod rekord na tym samym procku i tylko jednej karcie gtx 680 :whistling:NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10995 3DMarks

Zobacz physics o ile mam lepszy mimo, ze on ma 2 katy 7970 !!! :whistling:

ps. zakup sprzetu $$$$ skladanie i wlasne OC bylo bardzo dobrze przemyslane :wink:

ale nie mielismy w tym dziale o sprzecie komp i wynikach gadac.

Jest inny temat, ktory Pawel wydal :wink:

Opublikowano

Szkoda że nie mieszkasz w Krk, wpadłbym i chętnie zobaczył jak śmigają nowe gry na full detalach:decayed:

A ty dalej grasz na tej plazmie co kiedyś pokazywałeś że masz podłączonego kompa do tego czy masz jakiś dobry monitor teraz?

Opublikowano
spokojnie na max w dx11 bedzioe biegac !!! widziales jak wykrecilem nowa karte i procek...

jajebie :kox::kox::kox: chodzilo mi o rodzaj gry :grin:

Opublikowano

Plazmy nigdy nie mialem tylko LCD bo pod kompa jest najlepszy z TV

Jak widac w dziale " GTR2 " obecnie jest juz 3 letnia Toshiba Lcd 57Z3030D 57" i doszedl jeszcze ponad rok temu Sony EX5/55 55" na, ktorym gram

ale teraz korci mnie aby sprzedac jeden i " zamienic "na 60" bo 55" jest jednak troche maly... mowie powaznie :wink:

Bedzie idealnie bo 65" juz za duzy :grin: pomiary juz byly u kolegi...

Tu biora Sharpy ludzie prawie hurtowo :grin: moze sie skusze i w nastepnym miesiacu :decayed: lub siade blizej :grin: a wtedy OOOO cos dostanie :wink:

Sharp Award Winning LC60LE636E Open Box LED Backlight 60'' HD Ready 1080p LCD TV 4974019721293 | eBay

jajebie :kox::kox::kox: chodzilo mi o rodzaj gry :grin:

:grin::grin::grin: kur... musze sie chyba wyspac bo przez ostatni tydzien, to jakos dziwnie kojarze :polew:

za co WSZYSTKICH serdecznie przepraszam :smiley:

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

Crysis 3 od srodka :wink:

ta gra to " Far Cry przyszlosci " :decayed:z 2x lepsza grafika :kox:

polecam w HD :wink:

Opublikowano

Wszytko polknie przez ten rok na maxie :wink:

Mam prawie 40% lepsze osiagi niz I5 4.6 GHz + 7970 bez oc :whistling: przy podobniej cenie za sprzet :decayed:

Koles ma i5 2500k krecony na 4.0 GHz i az 2 x 7970 !!! czyli dwie karty graficzne, ma tylko troche ponad 1100 punktow wiecej :whistling::whistling::whistling:

AMD Radeon HD 7970 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,MSI Z68A-GD65 (G3) (MS-7681) score: P12167 3DMarks

a tu jest moj SETUP pod rekord na tym samym procku i tylko jednej karcie gtx 680 :whistling:NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10995 3DMarks

Zobacz physics o ile mam lepszy mimo, ze on ma 2 katy 7970 !!! :whistling:

ps. zakup sprzetu $$$$ skladanie i wlasne OC bylo bardzo dobrze przemyslane :wink:

ale nie mielismy w tym dziale o sprzecie komp i wynikach gadac.

Jest inny temat, ktory Pawel wydal :wink:

Pierwsza sprawa gość nieudolnie podkręca ten procek.Druga sprawa Physics nie ma nic wspólnego z kartą graficzną to jest tylko i wyłącznie obliczanie procesora.

Opublikowano

To prawda sa ludzie ze sprzetem tylko nie potrafia dobrze tego wystroic :grin: zobacz na tego karty 2x 690 i7 3770k = ponad 10000zl :grin: Test nie spalony i health check wyszedl nawet pozytywnie :polew:

NVIDIA GeForce GTX 690 video card benchmark result - Intel Core i7-3770K Processor,MSI Z77A-S01 (MS-7752) score: P13753 3DMarks

Robiles juz bete Crysis 3 ?

dzisiaj mam 4 " nowe " gry na testy...

Przyznam beta korci ( stery dodalem w drugim dziale :wink: ) ale wole jednak poczekac na pelna :decayed:

Opublikowano

Grałem.Stery te nowe wcześniej pobrałem.Jak dla mnie to szału nie ma jeśli chodzi o rozgrywkę,natomiast graficznie to inna bajka.

Opublikowano

oj to chyba bede mial whisky od jednego kolegi z forum :jerk:

Opublikowano

Bo? :decayed:

Po dłuższej przerwie pocisnąłem dziś w Forze Horizon i zdobyłem jak na razie różową opaskę :kox::decayed:

Opublikowano

Bo? :decayed:

obiecal... :naughty: a na druga musze jeszcze troche poczekac :wink:

Opublikowano

Nikt nie gra online w far cry 3 na ps3 ?

Mam do zrobienia jeszcze 2 mapy.

Opublikowano

DEAD SPACE 3 ....:kox: ja pierdziele doobra gra..... właśnie gram . Straszna ..ale ten klimat :decayed: