Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nowy X a konkretnie Xbox720 wyjdzie w wakacje 2013 :wink:

a mozesz podac zrodlo tego newsa? bo zaden liczacy sie serwis nie pisze o takiej dacie.

Xbox 720 release date, news and rumours | News | TechRadar

wiem Michal, to jest top secret :decayed::naughty:Website ordered to remove Xbox 720 leaked document | VG247

data zostanie przesunieta raczej pod koniec roku 2013 ze wzgledu na QC, wadliwe procki itp. :wink:

ile w tym prawdy nie wiem ale to dobra nowina dla graczy i chyba nie wyssssana z palca :wink4:

Xbox 720 release delayed due poor processor quality – report | VG247

Xbox 720 to release in 2013 holiday period – rumour | VG247

Xbox 720: Microsoft patents projector tech, turns rooms into game worlds | VG247

tu jest wiecej - rumor xbox 720 | Search Results | VG247

ps. pewnie chca jeszcze duzzoooo zarobic na " dzisiejszych " wiec moze jeszcze powstac przed PS4 wersja Super Hiper slim :polew: z tym samym obrazem...

xbox-720-Cover.png

do tego przeliczenia beda prawdopodobnie takie 6 x Xbox 360 = Xbox 720 :naughty:

Xbox 720: 6x Performance Increase, Kinect 2, 3D, 1080p

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Same ploty Remik :naughty:

Opublikowano

moze " my " raczaj tego nie wiemy :wink:

ale przedstawione przez zaufana stronke tomshardware

Search for xbox 720

Tom's Hardware - YouTube

Tom's Hardware UK and Ireland Forums

i kolejna VG24/7

Xbox 720 release delayed due poor processor quality – report | VG247

testy Metro Last Light, ktorej oczywiscie jeszcze nie ma :wink:

o GTA 5 tez mozna sie wiecej dowiedziec tu i tam... niz na forach rodzimych :wink:

szykuje sie najbardziej dopieszczone GTA :kox: 3 rozne postacie, najwiekszy swiat otwarty od zaraz a nie po ukonczonych misjach itd. itp.

ps.juz byla testowana :wink:

Jedno jest pewne BDB widomosc dla uzytkownikow konsoli bo jakosc gier sie zmieni na + ale z drugiej strony bedzie raczej sporryyyyy wydatek :whistling:

ale tak bylo, jest i bedzie - jakosc = cena :decayed: bo jak by inaczej :grin:

Opublikowano

Póki nie ma oficjalnego potwierdzenia to dla mnie to są tylko mniej lub bardziej prawdopodobne spekulacje. "Zaufane stronki" też walczą o odpowiednią promocję :naughty:

To że nowa generacja konsol zapewni "nową jakość" to oczywista oczywistość i nie ma co bić piany.

To że podczas debiutu cena będzie spora, to oczywiste, jednak należy pamiętać, że nie kupuje się konsol z pierwszych wypustów bo posiadają "choroby wieku dziecięcego" :wink:

Ja kupuję next-gen po jakimś upgrade... taki mam plan ;)

Opublikowano

oficjalnie im puzniej tym lepiej dla nich :wink: ale masz racje Pawel trzeba poczekac :kox: niemniej jednak chcialem sie podzielic i uswiadomic uzytkownikow...

Ja na raze podkrece PC bo szykuje sie ciekawy rok :kox:

ps. nie wiem jaka karte graf. brac zawsze mialem ATI ale teraz GeForce GTX troche namieszal :naughty:

Opublikowano

Muszą obecnie jak najwięcej wydoić $$ z obecnej generacji, która nie ukrywając, lekko sie już zestarzała.

Myślę, że nowa tak jak poprzednio ustawi dosyć wysoko poprzeczkę i znowu rynek PC będzie musiał się powypuszczać kilka generacji sprzętu by być z przodu.

Niewątpliwym plusem konsol jest optymalizacja pod jedną konfigurację hardware, blaszaków otwartość konstrukcji.

Osobiście jestem ciekaw jak to wyjdzie, ale staram sie patrzeć na chłodno, nie podpalam sie... :whistling:

Opublikowano

PC jest juz dzisiaj w stanie zalatac graficznie + predkosc konsole nowej generacji

czytales co tam bedzie w srodku ? max 40-50% tego co oferuje teraz BDB PC do grania :wink: a nie pod benchmarki :whistling:

ps. ja sie nie podpalam, zawsze wolalem PC :wink:

Opublikowano

Mówimy tu o podstawie do grania a nie o high-tech PC kilkakrotnie przewyższającym cenę konsoli. Miej to na uwadze. Poza tym twórcy gier nie mogą tworzyć stricte pod sprzęt na który jest w stanie sobie pozwolić 1% potencjalnych graczy. Nieliczne tytuły tworzone są na PC, zazwyczaj są portem z konsol i różnie bywa z ich konwersją... :whistling:

Gry się pisze pod konkretny sprzęt, przy konsolach które w bebechach mają układy sprzed 7 lat (toś to przepaść do dzisiejszych) obecne tytuły radzą sobie nieźle, choć wiadomo że jest to okupione rozmaitymi cięciami. Tak było zawsze z konsolami, żeby dany tytuł na pc chodził tak jak na konsoli, potrzebny był mocny (czyt. z założenia droższy) PC. Na starcie będzie to samo, potem różnica będzie się zacierać...

Opublikowano
Muszą obecnie jak najwięcej wydoić $$ z obecnej generacji, która nie ukrywając, lekko sie już zestarzała.

Myślę, że nowa tak jak poprzednio ustawi dosyć wysoko poprzeczkę i znowu rynek PC będzie musiał się powypuszczać kilka generacji sprzętu by być z przodu.

tak tez pisalem... ale z drugim zdaniem sie kompletnie nie zgadzalem :wink: bo nie wiesz jaka bedzie cena nowej konsoli :whistling:i do tego patrzysz sceptycznie na info z chyba najlepszych stron w temacie...

kolejna MEGA strona - Xbox 720 Will get GPU based on Radeon 6670

price/performance - PassMark Software - Video Card Benchmarks - Video Card Look Up

Test Setup And Benchmarks : AMD Radeon HD 6670 And 6570: Turkeys Or Turkish Delights?

w oparciu o ich testy i innych " cenionych " stron, ktore przedstawilem pisza m.in analizy w PL :whistling:

heh zobacz PurePC tu dopiero dzisiaj pisza :polew:Nowy Xbox dopiero pod koniec 2013 roku | PurePC.pl

konsola chyba zawsze byla / bedzie najlepszym budzetowym rozwiazaniem :whistling: ale komp to inna zabawka z o wiele wiekszymi mozliwosciami... nie tylko gry :whistling:

wiec na przyszlosc i tak nie ma co porownywac wydajnosci<>cena :wink:

mniejsza z tym...

Opublikowano

Panowie tak z innej beczki chciałbym pograć przez NET na x-ie mam w domu wi-fi jak sie podłaćzyć do sieci bezprzewodowo ? musze jakiś modem do konsoli wpinać czy ona ma wi-fi juz wbudowane, mam dwie konsole czarnego slima i białą arcade 60 gb, ktoś pomoże ? :wink: i chce wykupić LIVE

Opublikowano

xboxa 720 napewno kupie jak go tylko zlamia :decayed: z tego co slyszalem to premiera ma byc mniej wiecej za rok. x klocek nie posiada wifi wiec musisz podpiac sie kablem krosowym z routera do konsoli i bedziesz mial neta.

Opublikowano

szykuje sie najbardziej dopieszczone GTA :kox: 3 rozne postacie, najwiekszy swiat otwarty od zaraz a nie po ukonczonych misjach itd. itp.

jakies 3 tygodnie temu ktos tu o tym pisał :wink:

Opublikowano
konsola chyba zawsze byla / bedzie najlepszym budzetowym rozwiazaniem :whistling: ale komp to inna zabawka z o wiele wiekszymi mozliwosciami... nie tylko gry :whistling:

wiec na przyszlosc i tak nie ma co porownywac wydajnosci<>cena :wink:

Fanboy pc :grin:

Swego czasu również pakowałem hajs w pieca, miałem konfiguracje kompów że wszystko śmigało mi bez zająknięcia, bawiłem się w ocing. W którymś momencie stwierdziłem że bez sensu jest dalsze pakowanie kasy w blaszaka i przerzuciłem ciężar grania na konsolę. Obecnie sporadycznie gram na piecu i wolę ten sam tytuł odpalić na konsoli. Jakoś mi tak wygodniej.

Opublikowano
Obecnie sporadycznie gram na piecu i wolę ten sam tytuł odpalić na konsoli. Jakoś mi tak wygodniej.

krótko mówiąc zmądrzałeś :grin:

Opublikowano

Po prostu na piecu nie ma Forzy :banan:

Opublikowano

no wlasnie wolisz Forze itp. Ja wole prawdziwa symulacje, ktora oferuje tylko PC :wink:

Mialem wczesniej Xbox 360 , PS3 i komputer ale stwierdzilem, ze wybiore jedna opcje i wybralem PC...

Ponad rok temu kupilem kiere t500rs i specjalnie aby zagrac w GT5 ( gra dedykowana dla tej kiery ) kupilem kolejne PS3 i co ???

no fajno graficznie ale reszta to zdecydowane ARCADE ( ustawienia, realia jazdy itp. )w porownianiu do np. starego GTR2, ktory jak wiele innch symulacji jest tylko na PC

...przekonalem sie blyskawicznie :shock3: i PS3 poszzzzzlaaaa

heh moze byc fanboy PC :grin:

Piec daje wieksze mozliwosci, ktore mozna porownac naocznie - USTAWIENIA , GRAFIKA, MODY bez granic inne MEGA gry itp.

Fakt co 3-4 lata mozna wymieniac graty pod nowe wymagajace gry aby grac na ULTRA :shock3:ale nie trzeba bo i tak praktycznie medum grafa = konsola.

Mnie PC bardziej bawi a to ze inwestycja jest wieksza to chyba zrozumiale :tongue4: w UK sa dobre promocje :polew: wiec chyba sam rozumiesz :wink:

Kto co lubi :whistling:...gorna ankieta nie klamie :grin:

Opublikowano

A ja wole grać na konsoli. Ide pograć to pstryk jeden przycisk i już gram.

A jak sie kompa odpali to zaraz ktoś na GG zagada, to trzeba na fejsa zajrzeć, jakieś tam uaktualnienia się włączają zainstal. programów itp, no i na na forum A4 obowiązkowo trzeba zajrzeć i zanim sie człowiek obejrzy to trza iść spać :grin:

Pozatym najważniejsze - na PC nie ma systemu trofeów

Opublikowano

A jak sie kompa odpali to zaraz ktoś na GG zagada, to trzeba na fejsa zajrzeć, jakieś tam uaktualnienia się włączają zainstal. programów itp, no i na na forum A4 obowiązkowo trzeba zajrzeć i zanim sie człowiek obejrzy to trza iść spać :grin:

Najlepszy tekst ostatnich miesięcy :kox::kox::kox::polew:

Opublikowano

Coś w tym jest :naughty:

Pozatym najważniejsze - na PC nie ma systemu trofeów

Jest takie coś jak GFWL ale bardzo mało tytułów to obsługuje, fajnie że jest to kompatybilne z XBL.

Mam obie platformy i na swoim PC mogę pograć w nowości, spoko uciągnie, wolę jednak cyknąć na konsoli choćby ze względu na te pucharki :decayed: