Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gazetka - sklep saturn.pl

Jutro wielkie otwarcie kolejnej galerii u mnie w Krk tym razem Bronowickiej i ps4 z grami za 1999zł w Saturnie.

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Gazetka - sklep saturn.pl

Jutro wielkie otwarcie kolejnej galerii u mnie w Krk tym razem Bronowickiej i ps4 z grami za 1999zł w Saturnie.

Ps4 z killzonem i asasynem za 1999zl to pewnie ten sam pakiet.

Opublikowano

1467237_743159825697604_501831946_n.jpg?oh=aea9523d591a4adb4bbedaeb569d23e0&oe=529A9573

Zaczyna się :polew:

Ma służyć do grania a już wykorzystują do sex pokazów :decayed:

Opublikowano

ja czekam do przyszłego roku, może już będą w pakiecie z większym dyskiem :decayed: bo te 500 GB to trochę mało:kwasny: poza tym już będzie wiadomo jak się konsola spisuje

Opublikowano
ja czekam do przyszłego roku, może już będą w pakiecie z większym dyskiem :decayed: bo te 500 GB to trochę mało:kwasny: poza tym już będzie wiadomo jak się konsola spisuje

+1

Opublikowano

Ja kupie PS4 wraz z nowym GT 7 jak wyjdzie bo to już nie będzie pewnie na PS3... :D

Opublikowano

W przyszłym roku kupię którąś z nowych konsol, sle z racji tego, że chcę zmienić xklocka na PS4 wolę poczekać na opinie użytkowników jak się plej sprawuje :)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ja kupie PS4 wraz z nowym GT 7 jak wyjdzie bo to już nie będzie pewnie na PS3... :D

a nie lepiej XO z forza5 ?? :naughty::naughty::grin:

Opublikowano

a nie lepiej XO z forza5 ?? :naughty::naughty::grin:

No zobaczymy ... :D

Opublikowano

A miałes przyjemność pogrania w ogóle w jakąś Forze ?

Opublikowano

Tak ... miałem xboxa przez ponad 2 lata i mialem z gier tylko forzy ... :D. Kupiłem konsole tylko z powodu tej serii wyścigów. Mialem forze 2 . 3 . 4 nie grałem nigdy w horizon

Opublikowano
Tak ... miałem xboxa przez ponad 2 lata i mialem z gier tylko forzy ... :D. Kupiłem konsole tylko z powodu tej serii wyścigów. Mialem forze 2 . 3 . 4 nie grałem nigdy w horizon

to tym bardziej ci sie dziwie ze chcesz GT :decayed::grin:

Opublikowano
to tym bardziej ci sie dziwie ze chcesz GT :decayed::grin:

Nie pie^^ol bo i tak lepsze jest GT5 w ciul pograłem godzin w obie gry ale i tak wolę GT bo może "temu" :decayed: że przechodziłem 2 x 24h real wyścigi i po 4 dni i noce była włączona ps3 :decayed:

A co do PS4 to polecam przeczytać najnowszy magazyn psx extreme :arrow2:PSX Extreme #196 - Archiwum numerów PSX Extreme - PlayStation, Xbox, Wii - Portal PSX Extreme

12 stron pełnej recenzji konsoli, chłopaki już mieli 2 tygodnie temu konsolę i dobrze ją przetestowali, jest kilka wad i zalet ale oczywiście tych drugich jest dużo więcej i od 2 dni możemy śmiało powiedzieć że 8 generacja konsol właśnie się rozpoczęła po długich latach :kox:

Chyba na urodziny w kwietniu sobie ją sprawię :decayed:

Opublikowano

Nie pie^^ol bo i tak lepsze jest GT5 w ciul pograłem godzin w obie gry ale i tak wolę GT bo może "temu" :decayed: że przechodziłem 2 x 24h real wyścigi i po 4 dni i noce była włączona ps3 :decayed:

ssij , nie jestes obiektywny nołlajfie :D

Opublikowano

Jak tak myśle Moskal może masz racje bo teraz i tak kupie GT6 jeszcze na PS3 wiec potem moge kupić XO a dopiero jak wyjdzie GT7 typowo pod PS4 to wtedy sobie zapodać w zestawie.

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni :naughty:

Opublikowano

Chce ktoś kupić GTA 4 pełen zestaw z mapką na PS3 ... cena do uzgodnienia ;)

Opublikowano
ja szybko nie kupie nowej konsoli... gry sa po 250zł :wallbash:do tego na pewno zaraz bedzie RRoD albo co innego

ale jakie gry są bo nie kojarze ???

Xbox one - Gry na konsole - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

takie na przykład

a co do porównania seri GT do forzy to sory ale poza iloscia aut to forza bije gt pod kazdym wzgledem. wrecz ostatnie gt to sie nie da grac, juz chyba lepsze nfsy

Opublikowano

polecam Diablo III na ps3 nie dawno przeszedłem bardzo fajnie się grało teraz pewnie na sell pójdzie ale zagrać trzeba.